بستگی به گنکر داره اگه 3 نفر هم منو گنک کنن راحت فرار میکنم حتی شاید بتونم با 2 راحت 2 تا کیل هم بگیرم ...گنک بشه تمومه (مکانیزم فرار نداره)
بستگی به گنکر داره اگه 3 نفر هم منو گنک کنن راحت فرار میکنم حتی شاید بتونم با 2 راحت 2 تا کیل هم بگیرم ...گنک بشه تمومه (مکانیزم فرار نداره)
خیلی خوب بود من خودمم واسه ریزور آموزش نوشته بودم . همینارو هم نوشتم . منظورم اینه که همین نحوه لول گیری و آیتم بندی ه . عالی .
واسه این هیرو باید dagon با bloodstone رفت . برام عجیبه این سبک ایتم گیری که اموزش دادی
:smile9::smile9::smile9:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو کل جهان یه بارم ندیدم کسی برای این هیرو داگون و بلاداستون ببنده
بازیت پیشرفت کرد اینارو میبینی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفیق شما همونی که اون روز برای blood seeker آیتم bloodstone رفت؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شما به جای اینکه بخوای با این کارات کاربرا یا انجمن رو زیر سوال ببری برو ببین بقیه بازیکن ها برای این هیرو چه آیتم هایی میرن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نه خیر واسه بلاد باید aghanim بست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه بابا اون که ریکی هست که اگه آقانیم بری براش دیگه هیچی نمیتونه از اینویز درش بیاره .
بازیت پیشرفت کرد اینارو میبینی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اینارو که میدونم ولی من معمولا به جای aghanim واسه ریکی sange yasha میرم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©