یه ذره دیگه صبر میکردیم میگفت برای اسنایپر هم آقانیم ببندی تو بیس حریف هم ULTI میزنه . Lol
یه ذره دیگه صبر میکردیم میگفت برای اسنایپر هم آقانیم ببندی تو بیس حریف هم ULTI میزنه . Lol
ویرایش توسط ABNightmare : 07-22-2015 در ساعت 11:20 PM
"I'm the beast of bedtime tales."
سلم با تشکر از آموزش خوبتون
بهترین بوت برای این هیرو بوت تراوله من اول بازی اگه برم مید فرست بلاد رو میگیرم و گنک میکنم لاین ها و اولین آیتم بوت تراول میارم و بعدش sang and yasha تو لول هم 3 تا 1 یه دونه 2 و یه دونه 3 بعد آلتیمیت اینجوری هم پوشر میشه هم قدرت فرار و تعقیبش که ضعیفه افزایش میابد راحت با دو دمیج می کشی و آلتمیت تمام وقت رو حریفه (ms = 521 میشه اگه 3 رو کامل کنی )
اگرم برم لاین فقظ 1 و 2 رو میگیرم و در فرصت مناسب میرم بین تاور و دابل کیل میگیرم ( گفتنش فقط راحت نیست جلو spirit و night stalker هم اینکار راحته فرصت مناسب ینی فرصتی که hp یکی از لاینی ها به اندازه ای باشه که وقتت تلف نشه و اسپل دو رو برای دیگری استفاده کنید)
همچنین eye of skadi رو همراه satanic بستن برا این هیرو مفیده بعد از دو satanic میچسبه و یه butterfly و آیتم بعدی بسته به شرایط
'
این هیرو رو برای مقابله با ursa و troll خوب جواب میده هیروی نرمیه باش خیلی از roleهارو میشه بازی کرد حتی ساپورت که من تو بازی های خیلی حرفه ای دیدم با razor ساپورت بازی میکنن
آقانیم اون قدر ها هم تاثیر نداره به جاش میشه ایتم های دیگه رفت مثلا heart و حتی shadow blade که اول دو و آلتیمیت میکنی بعد اینویز میوفتی دونباله یارو
The Viper (08-29-2015)
بسیار خوب ارائه شد.
خب نقدو از نحوه ی اسکیل گیری شروع می کنم:
razor هیروییه که mobility خوبی نیاز داره ( یعنی باید ms بالا داشته باشه و بتونه خوب خودشو به فایت ها برسونه ) پس باید از اسکیل بسیار خوبش بهره برد یعنی اسکیل unstable current . دقت کنید هر کسی می تونه نحوه ی اسکیل گیری خودشو داشته باشه ولی خوبه که بدونین اگر تیم حریف point target زیاد داره این اسکیل به درد میخوره و ms هیروتون به این اسکیل بستگی داره. بنابراین در lvl5 میشه اونو گرفت. گفتید مکانیزم فرار نداره باید گفت مکانیزم فرار این هیرو msشه. البته قدرت فرارش هم در همین حده. مگر اینکه shadow blade بیارید که در آیتم بندی ها ذکر شده.
نکته ی دیگه در مورد آیتم بندی ها اینه که شما تمام آیتم هایی رو که یک کری می تونه بیاره رو گفتین. بله برای مثال monkey کاربرد فراوان داره ولی آیتم اصلی به شمار نمیاد. بهتر بود چند تا آیتم به عنوان آیتم اصلی می گذاشتید. من خودم شخصا در اکثر گیم ها آیتمام اینطوریه: phase boot, mekansm,aghanim scepter, blade male, sange and yasha و آیتم هایی که برای گیم مناسب باشه مثلا bkb خیلی مهمه اما بستگی به حریف داره. یا assault هم آیتمه خوبیه چون علاوه بر تانک شدن اتک اسپید هم بالا میره. در کل انتظار میره آیتم های اصلی رو مشخص کنید.
در مورد هیرو ها: مکانیزم هیروی razor کاملا بر اساس mobility طراحی شده. بنابراین هیرو هایی که mobility بالا دارن و carry هستن میشن ضدش. همچنین هیروهایی که mobility رو کم می کنن هم باهاش مچن هم ضدشن دقیقا مثل کسایی که mobility رو زیاد می کنن. حالا خودتون پیدا کنین
با تشکر
Fundamental (08-29-2015),The Viper (08-29-2015)
آقانیم خیلی شاخش میکنه یه بار ببندید میبینید
باهاش میشه سریع تاور انداخت و کمک خیلی بزرگی به تیم کرد
به نظرم مکانیسم هم آیتم اصلیشه بعد از بوت ... فقط در یه صورت نباید بیاره که میدر قبل از اون بیاره
تحت برخی شرایط هم باید مانتا بیاره
کلاء هیروی توپی هست ولی آخر بازی جلو کری های نزدیک زن تا حدودی ضعیف میشه
سریع بازی رو جمع کنین نذارید آیتم بیارن
ویرایش توسط Deadking : 08-30-2015 در ساعت 03:46 AM
The Viper (09-10-2015)
هیروی زیاد جالبی نیست
تو خوبیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خسته نباشید بابت اموزش این هیرو
به نظرم شدو بلید ایتم خیلی خوبی هست براش : اتک اسپید - دمیج - مچ بودن با اسکیل 2و التیمیت و هم چنین مکانیزم فراری که میده عالیه . در ضمن با این که مکانیزم فرار درست حسابی نداره اما جلوی سولو گنکر ها که بلاد - اسپیریت و . . . باشن خیلی قوی عمل می کنه . البته اگه اختلاف ایتم زیاد نباشه
The Viper (09-22-2015)
full item : phas boot + s a y+satanic+blade mail+butrfury+heart = god like
از آیتم های مید گیم میشه به ونگارد هم اشاره کرد.کلا هیرو رو موخیه ترال ناگا گاندار و چن +تاینی زد هایی هستن که من جلو این هیرو پیک میکونم همیشه هم میخوره ای هیرو.
به نظرم پول ونگارد رو بدین یه یاشا بگیرین خیلی بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما راحب هیرو هایی که گفتین به جز ناگا ( اونم تو حالت فول ) همه از ریزور میخورن . ترول با 224 دمیج منفی میخواد چی کار کنه ؟ چن هم که کلا هیچ بونتی هر بار بیاد ترک - 1 بکنه با 3 ریزور دهنش صاف میشه . ریزور هم اونقدری رشد استرنج داره که با 1-2 تاینی نمیره . خیلی دست کم گرفتین بنده خدا رو
چیز خوبی هم گفتیا به نظر من اقانیم برا اسنایپر باید مثل گیرو بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از هرجا خاستی 6 کنی:d
حداقل یکم قویش کنن این تن لش اسنایپر رو
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©