Sniper تن لش؟ فقط اسنایپر باز میخواد! در ضمن پچ قبلی قوی ترین هیرو اسنایپر - ترول بودن
Sniper تن لش؟ فقط اسنایپر باز میخواد! در ضمن پچ قبلی قوی ترین هیرو اسنایپر - ترول بودن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوب منم منظورم همینه به طور وحشتناکی ضعیف شده حداقل قویش کنن
باو چرا همش نیمه خالی لیوانو نگا میکنی الان اسنایپر تو ایپ پچ خیلی ضعیف شده حتی به رشد اینتل هم کمکش نکردن همه چیزاش از دم ضعیف کزدن
lol خوبچطور به ترال میرسه چن دوتا مانابرن یه دونه کیریپ کنگیر میگیره هکس هم که بسته هیرو هم که مانا کم داره آواتار رو واسه همین گزاشتن ترول یه آواتر میره با مانکی و لایف استیل هم که داره ترال سایلنسش میکنه اگه تونست در ره ازدستش به هش جایزه آیتم میدم.من اسم بونتی رو نیاوردم شما میگی بونتی .تاینی یه اقانیم ببنده با دگون جمه تو فول به فول این هیرو بدون آواتار میخوره از تاینی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشین ولی لطف کنین از اسامی انگلیسی هیرو ها استفاده کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه منظورتون از ترال همون thrall - disruptor هست که نه این هیرو نه چن که ساپورت هستن نمیتونن بزنن ریزور رو . اون وقت چطوره که چن هکس داره اما ریزور به bkb ایش نرسیده ? اینکه تو فایت سایلنس disruptor به ضرر ریزور هستش درست اما اینکه هیرو ی ساپورت یه سمی کری شاخی. مثل ریزور رو بزنه خیلی جایه تعجب داره
اما راجب troll warlord - jahrakal این هیرو اتکر خالص هستش . درست ? به ریزور هم میگن انتی کری یعنی ضد اتکر هایی مثل ترول . و فکر کنم میدونین که لینک ریزور و هم چنین 6 اش رو اواتار میگیره .
اما راجب بونتی من هر چقدر فکر کردم منظورتونو از هیروی گاندر نفهمیدم تنها شباهتش رو با bounty hunter - gondar درک کردم شما ببخشید
راجب تاینی هم شانس زدن داره اما از اونجا که ارمورش پایینه - دمیج پایه بالاش با2 ریزور به فنا میره - اواتار جزو کور ایتم های ریزور هست شانسش کمتره .
بازم ببخشید منظورتونو نفهمیدم
The Viper (09-23-2015)
گاندار نه ونگارد
chen سمخص و دمیج شاخی میزنه با لولاش بعلاوه دگون. من حیف دوتا دو ندارم 1v1 بزنیم نتیجه گیری کنیم .
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه ی حرفاتون یه طرف این که میگین هیروی ساپورت تکی ریزور رو میزنه یه طرف با این موضوع نمیشه کنار اومد
The Viper (09-23-2015)
لازم نیست که حتما خود چن تکی بیاد تو روش
اما اگه یه کری داشته باشه ریزور رو بزنه چن فقط میتونه یک کنه و کری رو ساپورت کنه نمیدونم حالا چجوری قرار ریزور رو بزنه
اونوقت ریزوره بیچاره ساپورت نداره ?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله منم قبول دارن اینی که ما الان میگیم چیزی نیس که تو گیم پیش میاد ولی مقایسه این 2 تا درس نیست
chen مثلا کریپ نداره.من میگم تو یه گیم کامل نه توی یه برحه ی خاص.چن فقط ساپورتر نیست .میتونه رول gong romar nuker بازی کنه با کریپایی که میگیره farmer رو هم یادم رفت اگه فول فارم لاین پایین بازی کنه و یه هیرو ی سینگل لاین قوی توی لاینش باشه و ریزر رو هر سمنت کنه وقتی چن مکانیزم و بوت بسته razor تازه بوت بسته اگه هیرو ی مقابلش خوب هرسمنت کنه . ولی شما چن رو هم دارید دست کم میگیرید .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©