واقعا مقایسه یه هیروی کری و ساپورت مسخره س.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میگید Chen هرسمنت کنه!خوب Razor بهتر و بیشتر میتونه هرسمنت کنه.
اگه هر دو مید برند 100% razor میزنه.
واقعا مقایسه یه هیروی کری و ساپورت مسخره س.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میگید Chen هرسمنت کنه!خوب Razor بهتر و بیشتر میتونه هرسمنت کنه.
اگه هر دو مید برند 100% razor میزنه.
دوستان این حرفارو نزنید که یکی دید،بخنده،کسی پیدا میشه که اونقد سطح بازیش پایین باشه که باور کنه chen/ ، ریزور رو بزنه؟ wtf?
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
wtf من میگم تو لاین پایین با یه هیروی سینگل لاین خوب مثل وایپر .اگه وایپر درست پلی بده و چن فول فارم کنه هیچ جوره ریزور نمیتونه توی فارم بگیردش چون تا بیاد کری میاد دروش میکنه.در زمن هیروی چن رو دست کم نگیرید.لول یک اسلوی سنگینی میده و با بونز دمیج مجیکالی که می ده.این هیرو نیست میشود.در زمن مگه کری که با چنه کشکه . وایسه تو لاین همین طوری نیاد کمکش.
آها شما میگی وایپر چن رو ساپورت کنه که چن فارم کنه . به نظر من که میشه ! ایرانه دیگه !! همه چی شدنیه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز شما یا قصدت مسخره کردن این انجمن و بقیه ی بچه هاست یا واقعا سطح بازیت همینه . خجالت بکش
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
حرف ایشون کاملا درسته razor از ابتدای بازی بخاطر لول 2 خودش از دمیجش به شدت بالاست فقط کافیه BKB و lifesteal و damage return روی razor ببندی اونوقت کمتر هیرویی پیدا میشه بتونه با razor مقابله کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اینکه بهتر هیرویی مثل chen و غیره از همون اول برن فارم چون وقتی اینجور هیرو ها پیک بشن تو تیم مقابل من سریع sky wrath mage یا lina پیک میدم این هیرو ها هم بخاطر التیمت خودشون chen و امثال اون رو با دوتا لول شکست میدن
راستی یادم رفت بگم razor هیرویی که استرنج خوبی برای شروع بازی داره کافیه در کنار razor هیروهایی مثل shadow shaman (لول 3 نگه میداره شما دمیج بکشید)و omni(لول 2 همون BKB لول نخوره با اتک هم نمیشه راحت باهاش مقابله کرد) و visage (لول 2 اسلو شما باز هم دمیج بکشید) باشن انوقت تقریبا بازی دست شما میفته البته اگه omni درست ساپورت کنه و اینکه بهترین تانک کنار razor هیرو slardar هست دو التیمیت کاملا مچ (armor کم کنید)
آقا يه سوال
اسپل دوم اين هيرو اگر به ريكي وصل بشه و ريكي شيش كنه(با توجه به اينكه اينورنبل ميشه) قطع ميشه يا همچنان دميج كم ميكنه؟؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ABNightmare : 08-03-2016 در ساعت 10:30 AM
"I'm the beast of bedtime tales."
samdeloges (08-03-2016)
با تشكرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم هم امتحان كردم همون جور كه در پست اول گفته شد فقط در دو صورت قطع ميشه يكيشون بميره يا فاصله بگيرن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©