مدیر کل سایت منظورم بود.
دیگه حالا هرچی بود گذشت تمام شد. MR Meepo هم خودش فهمید .
مدیر کل سایت منظورم بود.
دیگه حالا هرچی بود گذشت تمام شد. MR Meepo هم خودش فهمید .
بله ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا حالا اینجا چیزی از سایتت بدون منبع کپی شده ؟!
لینکشو بفرست ببینیم ، رو هوا حرف نزن ،
اتفاقا فکر کنم تو تمام انجمن های بازی و حتی عمومی و... در ایران ، تنها سایتی که به ذکر منبع حساسیت داره اینجاست !
عجیبه ، تنها سایتی که گذاشتم ازش کپی بشه (با ذکر منبع) سایت تو بوده ، قبلا هم از سایتت تعریف کردم تو یه تاپیکی
کم باعث مطرح شدن سایتت نشده اینجا ، بعد اینجا شده بدون در و پیکر
H.e.x (07-20-2015),IR_Prince (07-17-2015),Persian Leopard (07-16-2015),رهی (07-17-2015)
کلا 3تا سایت ایرانی دوتا2 داریم یکیش اینجاس اون 2تای دیگه هم مدیراش اول اینجا بودن
یک سوال خودتون چرا تو سایتتون منبع رو نمیزنین خودتون نرفتیم مصاحبه کنین که معلوم منبع اصلیش gosugamers هست ولی شما تو سایت خودتم نزدی می دونم نویسندت رفته امریکا مصاحبه گرفته
از نظر من آدم اول باید خودش رو درست کنه بعد خیلی خوبه آدم یک خورده به گذشته خودش نگاه کنه و نمک نشناس نباشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
آخه کدوم مغز فاسدی خبر دوتا 2 رو که از یک سایت خارجی ترجمه کرده و با یک زبان دیگه ( فارسی ) گذاشته توی سایتش ذکر منبع می کنه ؟ اونم خبر دوتا 2 ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا 2-3 تا سایت خارجی هستند . gosu - Joindota - dota2.com و یکی دو تا دیگه ..
حتما اون سایت خارجی هم میاد میگه فلان سایت ایرانی خبر منو ترجمه کرد منبع نگذاشت , چرا نگذاشت ؟
لینک هاش رو پی ام میکنم برات نه فقط سایت من از سایت های دیگه هم بوده که اینجا کپی شده.بله ؟!
تا حالا اینجا چیزی از سایتت بدون منبع کپی شده ؟!
لینکشو بفرست ببینیم ، رو هوا حرف نزن ،
این بحث هم یک چیزی بود بین من و ایجاد کننده این تاپیک , این قضیه هم تموم شده , در همون پست های اول که بحث شروع شد آقایی که پست رو گذاشته بود Private پی ام داد و مسئله رفع شد و خوش و خرم هستیم با هیچ کس هم دعوا و ناراحتی نداریم.
لطفا دیگه کش ندید این قضیه رو چون من تو اخلاقم نیست وقتی بحث با یک عذر خواهی و احترام دو طرفه حل شده با دیگران بشینم بحث و کل کل کنم. همون اول هم واسه نویسنده و مترجم هایی که زحمت ترجمه رو می کشن پست رو دادم وگرنه ما ادعایی نداریم و سرم تا لاک خودمه. از سن و سال ماهم گذشته بچه بچه حرف زدن و کل کل کردن.
میشناسی دیگه منو میلاد خان ناراحت نشو . اینم پست آخرم توی این تاپیک بود
ویرایش توسط Mr.Legendary : 07-17-2015 در ساعت 03:13 AM
HoMaYoON (07-17-2015)
آره حتما لینک ها رو پیام بده ، بعید میدونم چیزی داشته باشی البته ، مخصوصا از سایت خودتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا فقط بین تو و شروع کننده تاپیک نبود ، به کل سایت گفتی بی در و پیکر ، و در پست بالایی هم گفتی "مدیر کل سایت منظورم بود."
پس انتظار نداشته باش من چیزی نگم .
پس قانون کپی رایت فقط برای سایت های ایرانی صدق میکنه نه؟ lol (چون طرف دستش به هیچی بند نیست تو ایران کلا سایت خارجی رو بیخیال کپی رایت)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونی منبع خبر رو بزنی بگی ترجمه از ما
مطمئن باش سایت شما در حدی بود که اونها ببینن اون ها هم گیر میدادن ولی در اون حد ها نیست
انشالله بعد لغو تحریم ها همه اینها درست بشه تو این کشور
اگه شما به حق و اینها اهمیت میدادی همون سایت خارجی رو هم میزدی
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
صفحه ویکی پدیا این خانوم سناتور رو آپدیت کردند خیلی باحاله
https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Cantwell
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-17-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©