لوللللThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کن مخابرات 20 مگ تو یه ثانیه بگیره . اصلا ادم تعجب می کنه .
لوللللThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کن مخابرات 20 مگ تو یه ثانیه بگیره . اصلا ادم تعجب می کنه .
پس از تحقیقات فراوان و پرسیدن از چنتا شیخ نتیجه را اعلام میکنم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همچین چیزی حتی در بهشت هم امکان پذیر نیست
==========================
پ ن : اقا دارم شوخی میکنم کسی جوگیر نشه بیاد یک ساعت پست مذهبی بزاره
من ویدیوش رو تو سایت و فیس بوک سفارت مجازی آمریکا تو ایران که فارسی هم هست دیدم روش کارش چجوریه معلوم نیست ولی واقعا یک همچیم چیزی هست خدا کنه واقعی باشه از ماهی 78تومان راحت میشیم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
دوستان اصلا شبیه به چیزی که فکر میکنید نیست ! باید یه دیش داشته باشی با یه مودم وایفا بعدش هم اینترنت نیست ! یک سری اطلاعات از قبل قرار گرفته هست مثلا کل ویکی پدیا و..
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اونی که میگی بهش میگن دانلود آفلاین که کلا با این قضیه فرق دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هم شبیه به همون هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوترنت طرحی است که در آن تمامی کسانی که به هیچ نوع شبکه مخابراتی و اینترنتی دست ندارند، می توانند به طور رایگان به مخزن بزرگی از اطلاعات(نه شبکه جهانی) دسترسی داشته و با امواج ماهواره آن را دریافت کنند. آوترنت، مانند فرستنده امواج رادیو عمل می کند و در عمل، دریافت اطلاعات را مانند موج «اف ام» پخش می کند و شما فقط کافی است یک گیرنده داشته باشید.
این جا رو بخونی کاملا متوجه میشی.
https://en.wikipedia.org/wiki/Outernet
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آقا نوشته اینترنتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینکه دیش بخواد رو نمیدونم ولی 100% فقط wikipedia و امثال اینها نیست
اگه فقط اینجوری بود با یک مرورگر معمولی 5 6 تا دکمه میشه اینکارو کرد که یک صفحه رو آفلاین دید آمریکا بیکار نیستن بیان همچین چیز بیخودی بسازن که
امریکا مریض هست بره همچین چیزی بسازه و این همه تبلیغش کنه فقط برای اینکه 4 تا سایت افلاین مثل ویکی پدیا ببینیم ؟
اینا دروغایی هست ایران و سرویس دهنده های ایرانی پخش کردن باور نکنید
ater راست میگه . باید دیش داشته باشی
آقا شما حاضز نیستین دیش بخرین ولی تا آخر عمرتون اینترنت رایگان داشته باشین؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©