اگه رنک بالای 4k میخواید باید توی بازی های قبل از tbd هم skill تون very high skill باشه.
اگه رنک بالای 4k میخواید باید توی بازی های قبل از tbd هم skill تون very high skill باشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منظورم اینه که توی یه بازی که امروز کردم رنک 6k بود.بقیه بازی ها هم حداقل 5k داشت ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخواستم ببینم رنکم بالا 5k میوفته یا نه!
انشاالله میفته بازی آخر عکسش رو میزارید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خیر اینجوری نیست اخرین بازی یعنی 10 همین بازی هر avg بودین همون میشه رنک شما 100 تا بالا پایین ، بعضی وقتا هم همون میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بازی یکی مونده به اخره یه بازی بعدش کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کریستال رنکش 6k بود ...
من که tbd نرفتم میگید از avg mmr 100 تا پایین تر میوفته!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول این اکانتم 8 ـه
من در مورد tbd صحبت کردم اگر منظور شما بازی نرمال هستش که این طبیعیه با رنک بالا یا پایین بیوفتین محمد FCB توی اکانت های مختلفش با پلیرهای معروف مختلف بازی کرد اما ازش بپرسید رنکش چند شد ، اولین اکانت من کل بازی هاش نرمال بود بازی دوم توی TBD شد vhs و در اخر بهم 4k داد ، که بعدش تاپیک زدم پس در مورد این یستم خیلی خودتونو اذیت نکنید که به جایی نمیرسید و تحقیق زیاد دچار سردرگمی میکنه
تنها راهش اپ کردن سطح فردی هستش
شما یه طوری صحبت کردید من فک کردم tbd هستید نه هیچ ربطی نداره اصلا شاید cm با دوستش اومده باشه بازی کنه. (party)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteفقط یه بازی که رنک 6k نبوده بازی های اخر حدودا 5 6 تای اخر همش رنک 5k داشته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چک کردم شما توی sd بودید و اونجا حتی امکان افتادن با miracle هم هست!
بقیه هم 4k بود بیشتر بالاتر خیلی کم.
trace (06-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©