من که tbd نرفتم میگید از avg mmr 100 تا پایین تر میوفته!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول این اکانتم 8 ـه
من که tbd نرفتم میگید از avg mmr 100 تا پایین تر میوفته!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول این اکانتم 8 ـه
من در مورد tbd صحبت کردم اگر منظور شما بازی نرمال هستش که این طبیعیه با رنک بالا یا پایین بیوفتین محمد FCB توی اکانت های مختلفش با پلیرهای معروف مختلف بازی کرد اما ازش بپرسید رنکش چند شد ، اولین اکانت من کل بازی هاش نرمال بود بازی دوم توی TBD شد vhs و در اخر بهم 4k داد ، که بعدش تاپیک زدم پس در مورد این یستم خیلی خودتونو اذیت نکنید که به جایی نمیرسید و تحقیق زیاد دچار سردرگمی میکنه
تنها راهش اپ کردن سطح فردی هستش
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteفقط یه بازی که رنک 6k نبوده بازی های اخر حدودا 5 6 تای اخر همش رنک 5k داشته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما یه طوری صحبت کردید من فک کردم tbd هستید نه هیچ ربطی نداره اصلا شاید cm با دوستش اومده باشه بازی کنه. (party)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من چک کردم شما توی sd بودید و اونجا حتی امکان افتادن با miracle هم هست!
بقیه هم 4k بود بیشتر بالاتر خیلی کم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
trace (06-07-2016)
دوست عزیز توی عکس هم هست مود بازی ap ـه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بازی که sd بود با dotek پارتی بودیم!اونجا رنک بالا نیفتاد!
الان شما لول تروفیتون 14 هست فعلا خیلی مونده تا 50 بعد از اون به نظرم به این چیزا فکر کنید بهتر هست.
من اکانت قبلیم از لول تروفی 48 رنکش باز شد!(یعنی قبلش باز شده بود من حواسم نبوده...)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه اکانت دیگه هم دارم همین الان لول 9 هست و رنکش بازه !
لول تروفی 24 هست ولی رنکش بازه ...
![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©