دوست عزیز توی عکس هم هست مود بازی ap ـه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بازی که sd بود با dotek پارتی بودیم!اونجا رنک بالا نیفتاد!
دوست عزیز توی عکس هم هست مود بازی ap ـه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بازی که sd بود با dotek پارتی بودیم!اونجا رنک بالا نیفتاد!
الان شما لول تروفیتون 14 هست فعلا خیلی مونده تا 50 بعد از اون به نظرم به این چیزا فکر کنید بهتر هست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من اکانت قبلیم از لول تروفی 48 رنکش باز شد!(یعنی قبلش باز شده بود من حواسم نبوده...)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه اکانت دیگه هم دارم همین الان لول 9 هست و رنکش بازه !
لول تروفی 24 هست ولی رنکش بازه ...
tbd من همون اول با این که vhs بودم با 3700 انداخت تا گیم چهارم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گیم پینجم 4000 افتاد و گیم ششم 4300 ...
2 تا بازی بعدی رو شدیدا فید داده بودم ( خیلی بازی کرده بودم سرم درد میکرد ) ولی avg mmr اصلا کم نشد.
کلا فک کنم avg mmr هرچی بره بالا دیگه کم نمیشه اخر هم رنک 4300 داد به من
سلام ممنون از مطالب مفیدتون میخواستم بدونم شرایط highskil و veryhighskil شدن چیه!؟ من تازه یه ای دی جدید ساختم ولی ka بالا بوده xpmوgpm میانگین 500 بوده last hit 120 ولی خوب یکی از بدترین گیم هان highskil شده بهترین گیمم normalskil میخواستم بدونم شرایط چیه!؟
شرایطش اینکه باید 10 بازی یا کل بازی ها تون k/d/a عالی بشه تا بره skill بالاتر ، وقتی توی نرمال عالی هست میره hs و به گفته خودتون بد در میاد دوباره دراپ میشه به normalThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
..............................................
قابل توجه دوستان فعلا رنک کل ایدی هایی که لولشون تا 7-8 دوتا رسیده باز شده ، اینا نمیدونن چه میکنن روزی یه کاری انجام میدن
دوست عزیز میشه بگید منظورتون چیه ؟یعنی چی اینا نمیدونن چه میکنن روزی یه کاری انجام میدن؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا= (valve - icefrog .. ) یه کاری ( سیستم رنک رو یه روز میزارن لول 13 -یه روز تروفی لول 50)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©