آهانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره نوشته لول تروفی 50 رنک باز میشه که تقریبا میشه لول 20 دوتا هنوز هم همون لول 50 تروفی نوشته ولی رنک من الان لول 8 بازه
آهانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره نوشته لول تروفی 50 رنک باز میشه که تقریبا میشه لول 20 دوتا هنوز هم همون لول 50 تروفی نوشته ولی رنک من الان لول 8 بازه
سلام
اقا رنک باز شده؟!
الان مهم ترین چیز واسه یه رنک خوب چیه lasthit فقط یا kda? این ایدی من هست حدود رنک چند میشه؟
TheNiGhtWolF - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
3.5k تا 2.9k متفاوتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه الان نورمال برم تا winrate بهتر شه ممکن بیشتر بده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.چی کار کنم بشیتر بده؟
وین رایت تاثیر داره ولی بیشترین تاثیر رو بازی خوب تو رنک دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما 2 بازی رنک رفتید باید 10 بازی رنک برید تا رنکتون معلوم بشه اگه واقعا خوب کار کنید تو این 10 بازی تا 4k بلکه 6k هم میشه رفت !
مثلا اکانت خود من بازی اول رنک که رفتم 1.8 بود بازی دوم شد 2.4
TheNiGhTwOLFs (06-17-2016)
1 سال تحقیق بکنی بعد این همه ایدی بزنی برای تحقیقت به یه ساعت یه تاپیک بزنی بعد کاربر بدون اینکه نگاهی بهش بکنه میا سوال میکنه چطوری سطح بره بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا که
به این تاپیک مراجعه کن :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توضیح و مباحث مربوط به Skill Bracket
TheNiGhTwOLFs (06-17-2016),[DR.[mmL (06-18-2016)
داداش فیلم هندیم انقد قوه ی تخیل نداره ! اگه miracle هم بیاد پلی بده حداکثر 4.5 یا خیلی دیگه 4.8 بده به این acc نه 6k !! تازه من miracle رو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره صد در صد بازیهای قبل رنکم تاثیر دارن . . . ولی بازیای رنکم بی تاثیر نیستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
10 بازی رنک بیشترین تاثیر رو داره ، اکانت که از 2900 شروع کردم 10 بازی که تموم شده بهم 4500 داد
ما توی دوتا 6.3 هم داشتیم ! دوست w33This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میخوام یه اکانت جدید بسازم برا smurf میخواستم ببینم لول چند رنکش باز میشه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©