20-25 بازی انجام بدی شایدم کمترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
20-25 بازی انجام بدی شایدم کمترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Alliance (06-18-2016)
اقا من رنکم 3k در اومد هر کاری میکنم بیشتر نمیشه تا 3200 میام ولی باز پشت سر هم به 4 تا نوب میخورم دوباره میاد رو 3k . میخواستم ببینم تو 4k هم نوب هست ؟ اونایی که 4k دارن جواب بدن pls میخوام ببینم smurf کنم یا نه چون دیگه خسته شدم همش اعصابم خورد میشه تو این 3k کم مونده گریه کنم .
من که بازیام vhs بودن TBD هارو فقط 3 تارو باختم.میبردم به جای اینکه بره بالا میومد پایین avr mmr 3.4 شروع شد یه ذره بالا رفت دیگه اومد پایین رنک داد 3342.................من قبل این battle pas یه اکانت دیگمو 3 بازی اول بردم ولی 7تای دیگرو باختم به من رنک 3899 داده بود...
توی همه ی رنک ها نوب هست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا هر رنکی که بیاری تقریبا ثابت میمونه و تغییر نمیکنه!
توی 5-6 k هم نوب هست دیگه 4k که جای خود دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (06-22-2016)
سلام دوستان vhs و hs واینا رو از کجا میبینید من dotabuff هم دارم ولی نمیدونم کجاش زده
خدمت شما،اینو خودم گرفتم از اینجا میتونید ببینید vhs هستید یا hs یا normal skill .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+ از اینجا
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام
ازدوستان کاربلد خواهش میکنم جواب بنده رو بدن
اکانت جدید میسازیم ، « فرض» میکنیم دوازده بازی نرمالِ پابلیک انجام میدیم
اولین بازی normal skill است ، از بازی دوم تا یازدهمی high skill و دوازدهمین بازی very high skill ...
بعد از بازی دوازدهم ( بعد vhs ) ، اجازه استفاده از سیستم رنک رو پیدا میکنی
در اولین بازی رنک ( = سیزدهمین بازی ) ، average mmr شما براساس vhs است یا hs ؟؟؟؟
منظورم اینه که معیار تعیین average mmr ، بازیِ ماقبلِ اولین tbd است یا بیشترین بازی در یک skill bracket ؟؟؟؟
ویرایش توسط gholi : 06-27-2016 در ساعت 03:20 AM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های قبلش هم مهمه خیلی چون تو بازی اول tbd اوریج ک میده avrmmr منظورمه بستگی به بازی های قبلی داره اگه high ya vhr باشی ممنکه از 4k شروع بشه اما بازی های tbd هم 60% کاره.
من بازی اول tbd 3300 داد... بعد رفت رو 3200 بعد 2900 ..
لینک دوتاباف بدین تا تخصصی تر به شما پاسخ داده بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©