سلام در مورد اضاف کردن ، شما همش به کامند نیست که ، وقتی ریپورت بشین ازش بیشتر کم میشه ، پس اگر می خواین بهش اضاف کنید سعی کنید با کسی چت نکنید و بهش گیر ندین که در اخر ریپورت نشین و در عین حال کامند بشین ، فرض کنید شما 230 کامند شدین اما 300 بار ریپورت شده باشین در این صورت امتیاز نزولی خواهد بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد رنک و نرمال همگی تاثیر داره این مستقیم روی یار یا تیم شما تاثیر می ذاره ، همه ما ایرانی ها بیشتر شاکی هستیم که چرا یار بد میافته ، دلیلش اینکه با یه اتفاق کوچیک در بازی سریع عصبی میشیم و سر میکنیم زیر فوحش و در نهایت ریپورت میخوریم من خودم چند روز پیش عکسی گذاشتم که با 6300 رنک دارم پلی میدم چون حدس میزنم 9k بودم و دو بازی بعد سر یه موضوعی عصبی شدم و سر کردم زیر فوحش و بعد دیدم 6 ریپورت خوردم از اون 6 ریپورت به بعد مداوم باخت و یاری باهم میندازه که انگار تازه موس دست گرفتن در صورتی که رنکشم 4k هستش . حالا دارم نرمال میرم که این ریپورت ها 0 شه و رنگش سبز بشه و همین حداقل 20 بازی نیاز داره ، اما خوب الان بخاطر رفتار خوب و بازی خوب 20 کامند تا الان داشتم توی این 10 بازی . تست هم کردم هر کامند 12 تا به امتیازتون اضاف میشه .