سلام اگه میشه به ایدی تلگرامم من پیام بدید چند تا سوال دارم در این هیته ازتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
09146399609
سلام اگه میشه به ایدی تلگرامم من پیام بدید چند تا سوال دارم در این هیته ازتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
09146399609
اقا سرتون رو درد نیارم بعد این همه ا ک زدن یک چیز رو میگم
میخواین اک بزنین و رنک بیارین 1000 تا روش رو امتحان نکنین سعی کنین تو رولی که بازی میکنین بهترین باشین همین.....
دقیقا ... ساده ترین راه همینه که بازیتون واقعا پیشرفت کنه و برین بالا .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این روش هایی که شما گفتین اصن نمیدونم درست هست یا نه فرض بگیریم همشون درست ولی دقیقا چه فایده ای داره ؟ همه روش های قلابی هست .
من خودم دنبال راه هایی ام که بازیم خوب شه و بیام بالا نه الکی mmr مفت بگیرم .
What happened ? Axe happened
ReGoX (06-05-2015)
تشکر از پاسخ شما
من هم دقیقا همون مشکل رو داشتم
i Hate U All - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
افتادم HS به خاطر Axe`e گاو
به جان خودم چرا باید یه گاوی بیاد VHS بازی کنه ؟
حالا راهی هست دوباره بره VHS?
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
همینایی که اکانت میخرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب خب خب... یه اکانت جدید ساختم و بعد 4 بازی توی نرمال اسکیل مستقیم رفتم توی vhs !!!! (بازی رو هم بردم) البته خیلی عجیبه چون این اکانت رو کلا با یه هدف خاصی ساخته بودم و انتظار نداشتم همچین اتفاقی بی افته واقعا
... حالا یه بازی دیگه میخوام برم و اگر اینم vhs شد میام میگم چکار کردم...( خیلی خنده دار بود انصافا...اصلا اکانت رو برای یک کار دیگه ساخته بودم یه دفعه بعد دو روز باز باش یه بازی رفتم یهو دیدم همه بالای 4.5k هستن
نمیدونم شایدم بازیم اینقدر خوب شده یه دفعه
جدی میگم، اصلا قصد اسمارفینگ نداشتم
)
لینک اکانت رو تا قبل از بازی بعدیم نمیزارم چون مشخص میشه چه کار داشتم میکردم با اکانت و میخوام سوپرایز شین![]()
Mohammad.S (03-18-2017)
سلام خدمت دوستان
مطالب تاپیک رو در مورد اسکیل ها خوندم یه سوالی برام پیش اومد
یه اکانت جدید درست کردم و تو پند دست باهاش بازی کردم که بعید می دونم دیگه کسی دست اول رو بتونه بهتر از این play کنه ولی نمی دونم چرا حتی تو high skill هم نرفتم چه برسه به very high
کسی می دونه جریان چیه و اصلا این سیستم اسکیل ها چطوری هست؟
https://www.dotabuff.com/players/433002090
شما میراکل هم باشی بازی اول hsنمیشه که چند تا بازی میکنی بعد میندازه توی hsیاvhsهمینجوری هم اگر خیلی وقت باشه توی hsبازی با یه بازی سریع نمیوفتی nsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاملا غلطه من خودم اکانت که میساختم همیشه vhs بود از همون بازی اول.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته اسپم میدادم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©