بعد لطفا بگید میتونم برای بالا بردن لول و خوب اومدن رنکم برم بات انلاین؟ آیا میشه؟ لطفا کامل توضیح بدید ممنون میشم.
بعد لطفا بگید میتونم برای بالا بردن لول و خوب اومدن رنکم برم بات انلاین؟ آیا میشه؟ لطفا کامل توضیح بدید ممنون میشم.
................This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط alia76972 : 02-15-2017 در ساعت 04:03 PM
alireza shadow (02-14-2017)
ممنون ولی سوالم ناتموم بود من که الان اکانت جدید ساختم اگه برم بات انلاین همون co poلولم بالا میره؟ و آیا تاثیری تو رنک داره و میتونم جای نرمال مچ برم؟
ای آقا چرا حرف دهن من میزاری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کی گفتم برید با بات بازی کنید فید بدید؟ خخخ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
lmaoThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد فاز بالاست . خیلی خندیدم
Mohammad.S (02-15-2017)
آقا من -console رو تایپش کردم ولی صفحه کنسول برام باز نمیشه چه کنم؟
پس کی بود میگفت بریم فید بدیم بعد بریم پراتی اونجا هم فید بدیم بعدش توی tbdمثل ادم بازی کنم و دد کم داشته باشیم اون موقع vhsمیشیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چمیدونم. من هیچوقت درباره vhs شدن نظری ندادم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرکی اومد ازم پرسید چرا vhs هست بازیات هم گفتم نمیدونم! اینایی که دنبال روش هستن خودشون رو گول میزنن @Mohammad_ai69 هم که از اول تاپیک بوده و شاهده. من اصلا قرار باشه چیزی بدونم اول با اون مشورت میکنم.
سری بعدی هم همینطوری یک حرفی رو به من نسبت بدید اخطار می گیرید.
عجبا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (02-15-2017)
از خودم در نیاوردم بخدا یکی از مدیر ها بودن همچین مطلبی رو گفته بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وگرنه من اصلا اصراری ندارمvhsبشم فقط یبار مطلب ای رو داخل همین تاپیک خوندیم که این روش رو گفته بود
بزار اون پست رو رو پیدا کنم پاسخ با نقل قول میزنم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©