phantom رو با اسلارک تو یه لاین بودیم و ... .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با bot اصلا لول آپم نمیشه
phantom رو با اسلارک تو یه لاین بودیم و ... .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با bot اصلا لول آپم نمیشه
بوتی رو باید برید که هم تیمی هاتون human هستند ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط اون مدل xp میده..
pishva (06-05-2015)
به نظر من mmr زیاد اهمیتی نداره ... من خودمم solo mmr 1.9k هست . شاید پایین باشه ولی همیشه توی رنک متچ عالی بازی کردم و نصف کامندهام هم توی رنک متچ بوده.
هروقت هم ساپورت گرفتم بردیم بازی رو
هر چند که mmr بالا خوبه ولی به نظر من خیلی هم مهم نیست.
بنده هم همین رو میگفتم ولی الان که بخاطر کاربران سایت و پاسخ دادن به سوالاتشون ، روزانه در مورد mmr تحقیق میکنم میبینم خیلی مهم هستش و واقعا سطح بازی شما رو مشخص میکنه به شرطی که با اطلاعات کافی بازی کنید نه الکی برید رنک ، الکی بازی کردن یعنی رنک پایین دادن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که یه گیم 5-6 ساعت طول بدیم بعدش لول 12 بشیم رو کسی امتحان کرده؟ من دیروز یه دست 90 دقیقه رفتم فقط 113 تا xp دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم واسه همین پرسیدم . بعید بدونم عملی باشه . اونم تو 1v1This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله طرف گفته چنتا آی دی هم با همین روش با رنک 4.2k زده
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
من کلا تو کار Smurfam
بازی اول رو همیشه normal skill میشم بعد اون vhs
این لینک DB منه oink oink - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بعد اینکه VHS شد بعد 2 3 تا گیم چند تا اسکل روس یارم شدن باختیم
بعد گیم هام HS شد تاحالا اینطوری نشده بود بعد اون جز 1 گیم همه رو Win گرفتم
بازم VHS نشد بعضی ها هم میگن KDA باید خوب باشه ولی وقتی با هیرو Supp بازی میکنی همیشه kill هات کمن Death هات بیشتر
چی کنم دوباره VHS بشه
Thx
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
سلام یه سوال Bot Match Making رو میشه با دوستامون بازی کنیم؟
مثلا 2به 5
تعداد بوت ها دلخواهه یا 5 تا ثابته؟
5 تا ثابته داداش. وقتی فایند میکنی 5تا ثابت هست ولی توی lobby میتونی تغییر بدی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©