با لیژن کیلت باشه 23 ،مرگت 3 , گلدت 900،ایکسپیت 734 ، لست هیل 190 می خواد hs نده په چیو hs میده :-|
با لیژن کیلت باشه 23 ،مرگت 3 , گلدت 900،ایکسپیت 734 ، لست هیل 190 می خواد hs نده په چیو hs میده :-|
توی همین سایت FCB اکانت 4800 رو میداد 250 فک کنم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایدی 7000 رو میدن 999 دلار !
توی ایران هم یکی بود 6k داشت با همه ی آیتم ها و ... فروخت 1 میلیون تومن !
بازم میگی ارزونه ؟!
میتونی از سایتی هایی که پیپال و اکانت های رایج و گیفت دارند برای خرید از فروم های روسی استفاده کنی
قیمت اکانت هاشون ارزون تر از سایت های ایرانی هست ، هیمن 4.8 رو میتونی 170 راحت بخری
آقا کسی هست بتونه 10 بازی TBD برای آزاد شدن MMR RANK رو به بهترین شکل ممکن (KDA - GPM/XPMخوب و Win شدن بازی) برای برای اکانت من بازی کنه ؟
شیرینیش محفوظه و شاید بتونم بهش آیتم بدم...
"I'm the beast of bedtime tales."
اره ارزونه چون این سایت 4500 گذاشته 45 دلار اینجا تو ایران گذاشته 600 تومن اره گارداش ولی اکانتهای 6 کی 7 کیشون تو ایران و خارج هومن قیمته تفاوتی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این کارو با هزینه انجام میدن نه با شیرینی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (03-02-2017)
ارزوی هر کسی که دوتا 2 بازی میکنه والبته دست نیافتنی http://uupload.ir/files/6uz8_untitled.png
اکانت که نمیخوام بخرم ! همش 10 تا بازیه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعدش به غریبه نگفتم به بچه های انجمن گفتم !!
.....
"I'm the beast of bedtime tales."
میدونم گلم من کلی بهت گفتم شما اینقدر ادم خوبی بودی توی این مدت که اگر شرایط نتم خوب بود خودم برات 10 بازی رو میرفتم ولی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (03-02-2017)
علیرضا خواستی من انجام میدم ولی دو روز دیگه مدعی نشی که خودم میتونستم بالاتر بیارم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (03-02-2017),Mohammad_ai69 (03-02-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©