خیر دیه راهی نداره برای 7k دادن مگر اینکه هک بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر دیه راهی نداره برای 7k دادن مگر اینکه هک بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (04-01-2017)
خب...چهارمین بازی بعد از کالیبره شدن رو هم انجام دادم و بردم چه خوب... تا الان توی رنک (بعد از کالیبره شدن) نباختم و همش رنکم بالا رفته فقط.
ولیب عحب بازی ای بود!! از اون بازی ها که هیچ جوره فکر نمیکردی که بشه ببری! من سنتار برداشتم و دو نفر دیگه هم اسلارک و invo...بعد میگیم ساپورت بردارین یکی میگه من فقط کری بلدم !(اخرم تکیز برداشت که خیلی خوب رفت انصافا ) اون یکی هم واسه خودش همون لحظه اکس برداشت و جنگل رو مارک کرد ... حلا اینا هیچی...مشکل اصلی توی خود بازی نمایان شد! اسلارک سولو بود توی لین و کسی هم کمکش نمیرفت! اخ چقدر بدم میاد وقتی یه عده میبینن تا یکی میمیره سریع flame رو شروع میکنن...این بدبخت ده بار گنک شد و چهار به یک و سه به یک از خجالتش در اومدن حسابی، بعد همه بش گیر میدن میگن داری فید میدی! بابا خو برین کمکش لامصبا...خلاصه اسلارک هم لج کرد و تا دقیقه حدودا 40 فقط afk فارم کرد و ما با یکی کمتر بازی میکردیم...که البته تیم حریف هم اسکل تشریف داشتن و نتونستن غلطی کنن و در نهایت با وجود اینکه am ، جاگرنات ، کلینکز ، و مهمتر از همه ارک واردن فول ایتم داشتن بازی رو باختن! البته ارک واردن خوب بازی کرد انصافا...خیلی رو اعصاب بود! دو دفه هکس میشدی...دو دفه سایلنس میشدی و کلا دو دفعه همه جور بلایی سرت می اورد ... البته درسی هم که گرفتم اینه که موقعی که دارم روبروی همچین تیمی بازی میکنم بهتره اخره بازی بلینک دگر رو بفروشم و جاش bkb بگیرم...درسته initiation هام هم با اولتی میشن اونوقت ولی خب بدون bkb اصلا اخر بازی کاری نمیتونستم بکنم...ارک لعنتی سیلور اج هم بسته بود... دو دفعه هم breakـم میکرد و پسیو هام رو هم از کار مینداخت
خلاصه به سختی و با فحش و فحش کاری بسیار، بازی رو بردیم در نهایت و منم رنک شد 3296 و در شرف وارد شدن به 3.3k هستم الان
https://www.dotabuff.com/matches/3089548384
بیشترین tower damage مال خودمه لامصب با سنتار هارت که بگیری و بری جلو تاور ها که بزننت خودش حله دیگه
ویرایش توسط fallofwinter : 03-31-2017 در ساعت 09:18 PM
خوب این طرف که هک نکرده بود فقط بات ساخته بود که kda بره روی 180 !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس اگه کسی هم باز kda رو ببره روی 180 رنک 10k میده ؟
امم...حواسم نبود اینجا پست دادم ... اگر میشه منتقلش کنید به اون یکی تاپیک که پست های قبلی هم اونجا گذاشتم.( بیا تو بگو الان چه حسی داری... - صفحه 978 )
رنک یه ماکسیمومی داره که میراکلم پلی بده همونو میده این یارو با بازی با بات خودشو تا 10k رسونده به kda ربط ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (04-01-2017)
فیکس شده گلم . من نگفتم ایشون هک کرده . چون فیکس شده و فعلا راهی نیست مگر اینکه هک کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (04-01-2017)
با سلام دوستان این واقعا مسخرست اونای ک نوبن تو بازی توی دوتا باف vhs میده وبازیکنای خوب برعکس من خودم بازیای خوبمو نرمال میده بازی بوده افتضاح وری های داده طرف ابوندان کرد رفت بش vhداده اگه با توجه ب این رنک میده نمدونم جریانش چیه ولی ب kda هم ربط نداره
رفتیمvhs گند زدیم اومدیم هعی
https://www.dotabuff.com/matches/3090158844
دوستان نمیخواد دور بزنید هرچی بهتون میده همونید
من که ایمان آوردم به رنک
الان یقین رسیدم حد من 4 کا است بیش از اون دیگه نمیتونم
دقیقا منم از اکانت تو فهمیدم چه خبره توی نرمال اسکیل خیلی عالی بودی دادت vhs اونجا سافت کردن برت گردونده hs بعد اونجا هم خوب بودی سطحت یکم از hs بیشتره ولی از vhs واقعا پایینتره ولی تعجب میکنم بعضیا رو چطوری میاره بالا واقعا نوبن میاره تو vhs طرف میره فید میده یا من پریدم بزگشتم میبینم sf سر لاینم 5e با od lvl 1 رفتم جلوش بخدا ن کیل دادم ن چیزی باز بازیو جمع و جور کردم ک طرف رفت شروع کرد فید دادن
عزیز به یه پیم که نیست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف اگه به رنک رسیده باشه و تا وقتی رنکش بالا 3900 باشه همه ی بازیهاش vhs ـه حتی اگه همشو فید بده !
اگه هم به رنک نرسیده باشه که با یه گیم که فید بده vhs نمیشه ns !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©