نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking - صفحه 39

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 39 از 45 نخستنخست ... 293738394041 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 381 به 390 از 464

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    من یکی از ریپلی هاشو دیدم خداییش نمی خوام بگم بازکن بدیه واقعا پلیر عالی هست اما تیمش هم تیم میندازه و به نظرم کارهایی که کرد توی رپلی عادی بود من چون نتم مشکل داره نمیتونم streem ببینم 100 % توی استریمش قضیه فرق داره و توضیح میده همونم من زبانش رو متوجه نمیشم پس در کل برای یکی مثل من تفاوتی نمیکنه

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    4548
    این گیم sd اولین گیم رنکش بوده و avg mmr داده 7k !
    https://www.dotabuff.com/matches/2982212267
    بعد رنکش اخر کار 3500 اومده ...

3. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    4818
    انصافا خیلی مسخره است این آپدیت جدید
    آخه 3500 ماکزیمم باشه خیلی کمه

حداقل 5 کا باید میزاشتن

4. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    -در اپدیت جدید گزینه ای اضاف شده که اگر شما نمی خواین در solo رنک با بازکنان هایی که توی رنک پارتی هستن ، بیفتین باید فعالش کنید طبق عکس زیر:

پنهان کننده: عکس مربوط
    vit1 solo

- شما فقط دو هفته فرصت دارید تا موبایل خود رو برای بازی کردن در رنک اضاف کنید و اگر شماره موبایل اضاف نکنید هیچوقت نمیتونید رنک با اون اکانت بازی کنید . اونایی که بنا به دلایلی در دو هفته نمیرسن که موبایل رو ثبت کنن بعدش اگر ثبت کنن تا سه ماه نمی تونن رنک پلی بدن . دوستانی هم که شماره رو برای steam mobile اضاف کردن فقط با زدن تیک در ranked find match میتونن اضاف کنن به همین سادگی

- در اپدیت جدید سیستمی طراحی شده که feeder ها رو تشخیص میده و نیازی به ریپورت اون ها نیست و خود دوتا اون ها رو بن میکنه اتوماتیک میرن توی low . این واقعا حرکت عالی بود

- توی low علاوه بر تعداد بازی که باید بکنید تا توی low بیاد بیرون ، تایمی هم در نظر گرفته میشه که از چند ساعت هست تا 4 روز ، مثلا اگر 4 بازی low رو انجام بدین و 4 روز بن تایمی باشید تا 4 روز نمیتونید رنک پلی بدین

- اکانت اونهایی که با bot رنک پلی دادن همگی بن شدن

- سرورهای دوبی و افریقا و هند موقت رنک مچشون بسته شد

- اگر پارتی میرین رنک پلی بدین مثلا پارتی شما 3200 هست اما solo رنک شما 4k باشه بازی avg رو بین اینها میندازه یعنی avg رو میندازه مثلا 3500-3600

این ها اتفاقات مهم در این اپدیت جدید بودن

موفق باشید .

دوستان محبت کنید بحث یا ترجمه یا نکته ای که از اپدیت جدید find رنک رو در اینجا قرار بدین تا توی تاپیک های متفرقه دیده نشه و دیگر کاربران نیز در تاپیک مخصوص خودش ، بتونن از این اطلاعات استفاده کنند

با تشکر از همکاری شما

5. 9 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

alibayat10 (05-20-2017),A_W_Z_2 (04-21-2017),bayani (04-21-2017),erebor (04-21-2017),Meeepo (04-22-2017),Slayer (04-21-2017),TeNSai (04-23-2017),UnHoLy666 (04-22-2017),Viper (04-21-2017)

6. Top | #5

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    4442
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    -در اپدیت جدید گزینه ای اضاف شده که اگر شما نمی خواین در solo رنک با بازکنان هایی که توی رنک پارتی هستن ، بیفتین باید فعالش کنید طبق عکس زیر:

پنهان کننده: عکس مربوط
    vit1 solo

- شما فقط دو هفته فرصت دارید تا موبایل خود رو برای بازی کردن در رنک اضاف کنید و اگر شماره موبایل اضاف نکنید هیچوقت نمیتونید رنک با اون اکانت بازی کنید . اونایی که بنا به دلایلی در دو هفته نمیرسن که موبایل رو ثبت کنن بعدش اگر ثبت کنن تا سه ماه نمی تونن رنک پلی بدن . دوستانی هم که شماره رو برای steam mobile اضاف کردن فقط با زدن تیک در ranked find match میتونن اضاف کنن به همین سادگی

- در اپدیت جدید سیستمی طراحی شده که feeder ها رو تشخیص میده و نیازی به ریپورت اون ها نیست و خود دوتا اون ها رو بن میکنه اتوماتیک میرن توی low . این واقعا حرکت عالی بود

- توی low علاوه بر تعداد بازی که باید بکنید تا توی low بیاد بیرون ، تایمی هم در نظر گرفته میشه که از چند ساعت هست تا 4 روز ، مثلا اگر 4 بازی low رو انجام بدین و 4 روز بن تایمی باشید تا 4 روز نمیتونید رنک پلی بدین

- اکانت اونهایی که با bot رنک پلی دادن همگی بن شدن

- سرورهای دوبی و افریقا و هند موقت رنک مچشون بسته شد

- اگر پارتی میرین رنک پلی بدین مثلا پارتی شما 3200 هست اما solo رنک شما 4k باشه بازی avg رو بین اینها میندازه یعنی avg رو میندازه مثلا 3500-3600

این ها اتفاقات مهم در این اپدیت جدید بودن

موفق باشید .

دوستان محبت کنید بحث یا ترجمه یا نکته ای که از اپدیت جدید find رنک رو در اینجا قرار بدین تا توی تاپیک های متفرقه دیده نشه و دیگر کاربران نیز در تاپیک مخصوص خودش ، بتونن از این اطلاعات استفاده کنند

با تشکر از همکاری شما
    چجروی باید شماره رو اضافه کنم؟

7. Top | #6

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    نقل قول نوشته اصلی توسط alia76972 نمایش پست ها
    چجروی باید شماره رو اضافه کنم؟
    من خودم انجام ندادم که ببینم روش راحتی هست یا نه ، گشتم چیزی پیدا نکردم پس طبق کمک گرفتن به روش قدیمی تر موبایلتون رو وارد کنید من خودم از این روش استفاده کردم

آموزش کامل ترید و Offer در استیم

8. کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

alia76972 (04-22-2017)

9. Top | #7

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    اطلاعت کامل اپدیت جدید در پست بالا اضاف شد .

10. 3 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

A_W_Z_2 (04-21-2017),Slayer (04-21-2017),Viper (04-21-2017)

11. Top | #8

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    4496
    اگه قبلا شماره اضافه کرده باشیم دیگه نباید هیچ کاری کرد؟

12. Top | #9

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    6249
    نقل قول نوشته اصلی توسط TeNSai نمایش پست ها
    اگه قبلا شماره اضافه کرده باشیم دیگه نباید هیچ کاری کرد؟
    نه دیگه .... فقط توی اون قسمت که میخاین رنک فایند کنید یه گزینه هست که مشخصه جدیدا اضافه شده .... اونو تایید کنید همه چی اوکی میشه.

13. کاربر مقابل از Meeepo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

TeNSai (04-23-2017)

14. Top | #10

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    6127
    خب اینم واسه دوستانی که میگفتند عشقی سطح بازی ها انتخاب میشه و بدون توجه به خوب بازی کردن همیشه توی normal skill باقی میمونه...
    https://www.dotabuff.com/players/426145408

باز هم یه اکانت جدید ساختم () و از بازی سیزدهم رفتم توی high skill.
    البته با این اکانت تا اینجا سعی کردم که با هیچ هیرو تکراری ای نرم ( الان 15 بازی با 15 هیرو مختلف رفتم ) و واسه همین نمیتونم همیشه بهترین بازیم رو ارائه بدم مگرنه خیلی زود تر باید میرفت توی این سطح و شاید حتی very high skill ... اما با توجه به محدود بودن hero poolـم نمیدونم تا کی میتوتم همینطور با هیرو های جدید واسه این اکانت برم و چون نمیخوام برگرده ns احتمالا از بازی های بعدی هیرو های ثابتی رو انتخاب کنم.
    هدفم از ساخت این اکانت جدید فقط اینه که باش رنک بازی کنم...لامصب دلم نمیومد با قبلیه رنک برم.( میترسیدم ببازم )

در کل اقا سعی کنید بازیتون بهتر بشه بعد اکانت جدید که ساختید مطمئنا میره توی hs و vhs ... بازی خیلی باهوش تر از این حرفاست که بشه راحت گولش زد و با ترفند و کلک یه اکانت رو ببری vhs ... و اگرم بردی خب بعدش چی؟ گند میزنی به بازی ملت و برمیگردی همون سطح خودت...

پ.ن: اون بازی با lion دو نفر از تیممون لیو دادن منم خریت کردم و موندم و نتیجش این شد...فک کنم حالا باید دوباره یه مقدار توی ns سر کنم.
    پ.ن2: اون بازی با اسپکتر هم hsـه... اول زده بود hs بعد عوضش کرد...همگی بالای 3.2 هستن...معلوم نیست اسکل واسه چی زده ns ...( یحتمل به خاطر من )
    ویرایش توسط fallofwinter : 05-12-2017 در ساعت 04:38 PM

15. کاربر مقابل از fallofwinter عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Mohammad.S (05-12-2017)

صفحه 39 از 45 نخستنخست ... 293738394041 ... آخرینآخرین