؟ جواب نمیدید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
؟ جواب نمیدید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا جواب بدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا اونجایی که من اطلاع دارم هیچ زاهی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکز کنم تا لول 20-24 اینا باید برید یا اینکه 120 تا بازی کنید دقیق یادم نیست
FIFA_PES (12-04-2017),samdeloges (12-03-2017)
اگر پستم رو دیده باشید گفتم یک نفر واضح و دقیق بگه شما که بلد نیستید چرا نقل و قول میکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
رنک آزاد نیست ،3 راه داره که فکر کردی رنک آزاده:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1-لول اکانت رو 1 دیدی ،این باگ برای اکثر مردم پیش میاد،من خودم بعضی وقتا لول اکانت دوستمو 1 میبینم در صورتی که لول اکانتش 58 هست
2-توی پروفایلشون زده mmr:--- این کار رو خودت هم میتونی انجام بدی.
3-اکانتشون مال قبل ریبورنه که خیلی ها بعد اومدن ریبورن لول اکانتشون پایین اومد ،خود من با اینکه رنک داشتم فک کنم لول اکانتم 19 امده بود.
اگه منظورتو نفهمیدم بیشتر توضیح بده تا جواب بدم ولی در کل به هیچ وجه رنک توی لول پایین باز نمیشه.
من لول 15 بودم اینو خوندم رفتم تست کردم دیدم رنکم بازه 211 مچ رفتم کلا/ تا الان داشتم hero challenge میرفتم اخریش بود که میزدم لول 20 میشدم جووون مرسی
Slayer (12-05-2017)
پارسال واسه بتل پس رنک اکانت ها از لول 8 باز میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم اکانت لول 8 داشتم که رنکش 3900 بود ...
لطفا اگه اطلاعی نداری بقیه رو گمراه نکن![]()
خیلی زشتنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
mmr رو کالیبره کنیم هر چی بشه میده یا یه محدوده ی خاصی رو شامل میشه؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©