خب امروز به نتیجه های خوبی دست پیدا کردم. نتایجی که میگم به عینه تست شدن و از روی حدس و گمان نیستن.
اولا" اینکه شما وقتی کلیه بازیهاتون VHS باشه اولین بازی رنک Calibrating ک میرید رنک 3800 خواهد بود. حالا 3850 3805 بین این اعداد متغیر هست.
اگر بازیتون خوب باشه نمیدونم چقدر میرید بالا
اما اگر بازیتون عالی باشه نهایتا" 200
mmr بالا میرید یعنی بازی بعدی در رنک 4k خواهید بود حالا اونم مثل قبلیه بین 4050 تا 4000 متغیر هست Averageش
دوما" اینکه GPM XPM اصلا" مهم نیستن! دلیلش هم در ادامه میگم. تنها چیزی که خیلی خیلی در بازی مهم هست فقط KDA شما هست اون هم زمانیکه کمتر death بدید که مثل همیشه 1 death مجاز هست.
نکته بعدی درباره KDA تعداد Kill هست که خیلی مهم هست و بازی بعدی شمارو چه در بازی ها رنک معمولی و چه در Calibrating با تیمی خوبی هماهنگ خواهد کرد. اما اگر Assisst زیادی داشته باشید و KDA خوب باشه باز هم در همون رنک بازی خواهید کرد. مثال میرنم:
فرض کنید من دیروز رنک 4k هیروی earth spirit زدم و KDA من 4.9 شد یعنی تقریبا" 5 که مسلما" باید روند صعودی طی بشه حالا 200 تا نه چون اون بازیهایی که من 200 تا رفتم بالا KDA 8 داشتم اما این اتفاق نیوفتاد و بازی بعدی من باز هم در 4k بودم!
خیلی این سیستم خوب هست! چرا؟ ببینید مثلا من اگر سطحم بالا باشه و در سطح پایین تر خودم بازی کنم این وسط نه میمیرم نه میرم کمک کسی که Assisst بگیرم فقط Kill میگیرم و بازی تموم میشه پس همون میرسیم به KDA
و اینکه چرا GPM XPM مهم نیست. ببینید امکان داره من توی یک بازی Jungler باشم یا به هر نحوی مجبور شده باشم Support برم خب تو این وضعیت هیچ کدوم این دو وضعیت مناسبی ندارند اما من فرضا" بازیکن خوبی هستم و با KDA خوب بازی رو میبرم پس در نتیجه صعود میکنم.
این نکته رو هم اضافه کنم شما هرچقدر هم خوب باشید بیشتر از 200 تا mmr در بازی بعد نمیتونید برید بالا. و این یعنی کلیه اکانت های Smurf نهایتا ب رنک 4800 میرسند. دیگه Anti-Mage با GPM 850 و KDA 15 بالاتر داریم؟
اگر دیدید رنکتون 3k شد کلا" delete acc کنید :دی من الان آیدی اصلیم رنکش 3.7 هست خودمو به هر دری میزنم بالا نمیره اما در عوض اون آیدی رو ار 4200 تا 4300 فعلا آوردم بالا lol
با تشکر