دوست عزیز این سایت سرکاریه وقتتو براش تلف نکن، این سایت یه ورژن دیگه هم داره که گیفت کارت گوگل پلی میده، من چک کردم قبلاً اونم سرکاریه، یه دلیل برای فِیک بودنش: اون عدد 7,009 که پایین صفحه نوشته همیشه ثابته و تغییر نمیکنه.
موفق باشی.
دوست عزیز این سایت سرکاریه وقتتو براش تلف نکن، این سایت یه ورژن دیگه هم داره که گیفت کارت گوگل پلی میده، من چک کردم قبلاً اونم سرکاریه، یه دلیل برای فِیک بودنش: اون عدد 7,009 که پایین صفحه نوشته همیشه ثابته و تغییر نمیکنه.
موفق باشی.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
دستت درد نکن گفتی تو سایتی نمی دونی بهم کارت بدم برم حطا 5 دلاری هم باشه کافیمه میخوام یه دی ال سی دانلود کن نمی تونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب دوست عزی فکر کنم سایت های فروشگاه ایرانی گیفت کارت 5 دلاری رو میدن 20تومان البته بعضی هاشونم ندارن فقط 10 دلازی دارن ولی خوب اگه بگردی میتونی شاپی پیدا کنی که بهت 5دلاری بده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
خوب دوست عزی فکر کنم سایت های فروشگاه ایرانی گیفت کارت 5 دلاری رو میدن 20تومان البته بعضی هاشونم ندارن فقط 10 دلازی دارن ولی خوب اگه بگردی میتونی شاپی پیدا کنی که بهت 5دلاری بده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
تا اونجایی که من خبر دارم گیفت کارت استیم کمتر از 20 دلاری نداریم که اونم میشه حدود 70 تومن. ولی اگه دنبال فقط یه بازی خاص هستی برو مستقیم بازی رو بخر. شاپ هم بگردی زیاد هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام یه سوال گیفت کارت رو میشه برای کسی فرستاد؟؟؟
ینی من یک دلار یا پنج دلار دارم می خوام بفرستم برا دوستم. میشه؟؟عایا؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه عزیز این کار شدنی نیس
قبلا یه طوری شارژ میکردن والت رو ولی هر کسی که اکانتش شارژ میشد رو استیم قفلش میکرد و به ضررشون تموم میشد
گیفت کارت هم کمتر از 5 دلاری نیست
پایش 5دلاره از اون میره بالا
reza (12-09-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©