نه رفیق همه چیز w33 بهتر بود تا miracle اگه kill death asisst هم در نظر بگیری بازم بهتره
نه رفیق همه چیز w33 بهتر بود تا miracle اگه kill death asisst هم در نظر بگیری بازم بهتره
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (07-23-2015)
آقا یکی منو روشن کنه
مگه w33 عربی سوریه ای یا همچین چیزی نبود ؟
چرا اروپا ؟
تو اروپا زندگی میکنه ؟!
Deadking (07-23-2015)
الان شما خودت ایرانی میری سرورای آسیا بازی میکنی یا اروپا ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
خب مگه اینا هرکدوم همیشه رو یه سرور خاص بازی می کنند ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم اگه پینگم تو us زیر 200 باشه us بازی میکنم و گرنه اروپا
ببخشید کسی لینک پروفایل های کروکی و یافتس و دندی رو میشه بذاره ؟
لینک پروفایل چیشون؟ تا من برات بزارم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
dotabuffThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تاپیک خوب چرا اپدیت نمیشه اما خواستم یه چیزی بگم که دوباره تاپیک هم کنارش بیاد بالا
قبلا که سطح mmr ها روی 7k بود توی اروپا یک نفر به نام lizzard نفر اول mmr اروپا بود که بعدشم با 7100 miracle در جایگاه دوم قرار داشت
حالا این اقای lizzard که ممکنه کاربرای قدیمی سایت بشناسنش الان توی add list ایدی جدید منه ! و جزو فرند لیست من هستش
این اقا با meepo پلی میده و تنها فردیه که دیدم همزمان در یک بازی با دو هیرو بازی میکنه یعنی با دو کیس و دو موس و کیبورد و یک مانیتور که قابلیت نمایش 2 صفحه داره !
bayani (12-28-2016),DeadEffect (12-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©