سلام به همه دوستان دوتا باز
من تازه شروع کردم به دوتا دو بازی کردن ولی خیلییییییی لگم و خیلییی دیلی دارم اینترنت 256 مخابرات
پینگم 400. 500 بعضی وقتا یهو میره رو 1000 همیشه ریپورت میشم :d
سلام به همه دوستان دوتا باز
من تازه شروع کردم به دوتا دو بازی کردن ولی خیلییییییی لگم و خیلییی دیلی دارم اینترنت 256 مخابرات
پینگم 400. 500 بعضی وقتا یهو میره رو 1000 همیشه ریپورت میشم :d
مشکل پهنای بانده , 256 سرعت دانلودش خیلی پایینه به همین خاطر تو بازی سرعت کم میاری پینگ میره بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید تعرفه اینترنتو عوض کنی ( سرعت بالا تر بگیری ) 1MB یا 2MB بگیر خیلی بهتره ... پینگ هم همش به isp ربط داره به نظر من اگه میخوای درست استفاده کنی :
1- تحقیق کن توی شهر و منطقتون نت خوب چی جواب میده
یا
2- بعد افزایش سرعت ( همین مخابرات ) سرویس کاهش پینگ بخر سایتاش هم زیاده پینگ رو میاره رو 150
ولی مشکل الان تو سرعت نته اونو فیکس کن اول
یا علی
خیلی از سایتا زدن سرعت مهم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند تا از همین بچه های سایتم گفته بودن با 128 شاتل بازی میکنن
یه سوال دیگه هم دارم میشه مربوط به config مودم باشه یعنی کانفیگ به هم ریخته باشه
من فک میکنم ispاینترنت شما مشکل داره و به درد بازی انلاین نمیخوره
isp عوض کنید و در سرور های اروپا بازی کنید سرویس کاهش پینگ هم هست
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
اینترنت فقط isp مهمه، اونقدر isp عوض کن تا بهترین رو تو منطقه ای که هستی پیدا کنی، البته برای صرفه جویی در وقت میتونی آیپی سرور های دوتا 2 رو با خودت ببری دفتر isp همونجا بدی برات پینگ بگیره.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
راسیتش من نمیدونم isp چیه راهنمایی میکنید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
is اون شرکتی هست که ازش اینترنت میگیرید مثلا مین نته شاتله یا ...
always blame suppourter
D:
الان من مخابراتم شما چی پیشنهاد میکنی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این id منه اگه میشه ادد کنید 277353150 تو استیم حرف بزنیم
اکانت من قابلیت ادد کردن ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم شرکت خصوصی استفاده میکنم راضی هستم
میتونید
بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی
اینجا سوالتون مطرح کنید دوستان کمکتون میکنند
ویرایش توسط n.0 n@me : 08-01-2015 در ساعت 08:52 PM
always blame suppourter
D:
شما از صبانت سرویس بگیر
حتی 128 اش رو هم بگیری میتونی بدون لگ راحت بازی کنی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©