خیلی جالب شد ! رفتم reborn با همون تنظیمات گرافیکی که داشتم fps 30 کمتر نمیشه !
خیلی جالب شد ! رفتم reborn با همون تنظیمات گرافیکی که داشتم fps 30 کمتر نمیشه !
اتر جان شما احتمالا دارین روی یه سیستم قدرتمند با گرافیک مثلا gtx900 تست میکنید بازم فشار قابل توجهی وارد میشه که برای گرافیک اصلا خوب نیست حالا دوستانی که میان این کار رو با گرافیک ضعیف انجام میدن مخصوصا با لپتاپ باید بدونین که خیلی خطری هست و ممکنه به سیستم آسیب بزنه پس حواستون باشه
کسانی که لپتاپ قدرتمندی ندارن ازین کارا نکنن چون گرافیک و خنک کنندگی بسیار ضعیفی نسبت به pc داره و خطری هست
اینارو از روی تجربه گفتم
دوست عزیز سنگین ترین فشار ها هیچ آسیب فیزیکی به قطعات وارد نمیکنه چون هر کدوم تنظیمات بایوس خودشون رو دارن و وقتی دما به مرز آسیب برسه خودشون کلاک رو کم میکنن تا دما بیاد پایین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ وقت قطعات با نرم افراز آسیب نمببینن مگر این که تو بایوسون تغیر ایجاد کنی با اور کنی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه تست انجام دادم ببینم آیا زیر فشار fps کم میشه یا نه اینم از نتایج با گرافیک msi r9 280 3gb
محدودیت fps رو تا 120 بالا بردم در حالت عادی 120 تا راحت داشت با اسپک کردم shiva به 85 رسید
دما از 30 به 60 و لود از 20 به 35-40 رسید زیاد تغییری نکرد نمی دونم مال شما چطور به 100 رسید حدود 1 دقیقه shiva اسپم کردم ولی بیشتر از این نشد!
خب حداکثر نیاز برای بازی 60فریم هست که در پایین ترین حالت به 85 رسید
حالا با اینکه سیستم شما از من قوی تر هست نمی دونم چرا فریم شما تا این حد پایین رفت !
با خوندن مطلب شما رفتم دنبالش که دیدم اصلا اجرای دستور -dx11 در launch option فقط باعث اجرای بازی با dx 10 میشه نه 11 بخاطر همین همه فکر میکردن کار نمیکنه ولی اجرای این دستور در target line بازی در shortcut ممکن تاثیر داشته باشه
جدا از اینها به چیز جالبتری رسیدم که بهتر از dx9 10 11 کار میکنه اونم دستور -gl هست که باعث میشه بازیرو با openGL اجرا کنه که برای گرافیکهای AMD وحشتناک تاثیر خوب داره و برای Nvidia هم تا قابل توجهی داره
شما با این روش هم تست کن و نتیجه رو بگو
با تشکر
رزولیشن مانیتور و تنظیمات گرافیکی هم مهم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من روی کیبوردم دکمه X2 دارم که با روشن کردنش هر کلیدی که روش نگهدارم در ثانیه دوبار عمل میکنه و باز بیشتر از این که اسمپ کنی هست.
من با اسپل 1 alc لود رو به 100% رسوندم خیلی بیشتر از شیوا زیر فشار میبره.
همون اول با open GL تست کردم وضعیت از DX9 هم بد تر بود البته به نظر میرسه برای AMD خوبه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©