داشتم تو سایت های خبری دوتا می گشتم دیدم یک سایت زده دانلود بک آپ دوتا واسه reborn منم سرعت دانلودم با استیم 200kb و بدون استیم 1.2mb هست گفتم برم از اینجا دانلود کنم بعد دیدم رایگان نیست متوجه شدم باید اکانت بگیرم
بعد متوجه شدم مدیر اون سایت زده رایگان نیست برای اینکه بتونم مخارج هاست دانلود رو تامین کنم من مدت زیادیه خودم تو کاره سایت و اینجور چیزا هستم یک مدت هم با یک سایت دانلود فیلم همکاری میکردم حالا ما سالانه می گرفتیم به اینش کاری ندارم اشتراک vip اون سایت یک اپ مبلغ 4500 هست برای یک ماه حالا هزینه سرور چقدره؟ خب من یک لیک میذارم امیدوارم تبلیغ محصوب نشه کوچک ترین ربطی هم به من نداره این سایت برای دیدن قیمت گذاشتم که خودتون ببینید میهن وب هاست
لینک بالا قیمت هاست دانلوده
اپدیت استیم که 20مگ هم نیست
اپدیت دوتا با reborn هم 8 گیگه خوب ما اصلا میگیم 9گیگ
هزینه 10 گیگ ماهانه 8تومان و سالانه 80تومان میشه
خوب اگه 100 نفر تو یک ماه این اکانت رو از این سایت بخرن میشه ماهی 450تومان (معمولا هر پستش 400تا بازدید داره حداقل یک چهارم می خرن حداقل!)
یعنی ایشون تو سال 80تومان خرج میکنه و تو سال اگه هر ماه 100نفر بگیرن اگه سالانه حساب کنیم میشه 5.320.000 تومان سود ایشون تو یک سال! (البته این میانگینه امکان داره تو ماه بالا پایین بشه ولی حدودا اینه)
ایشون با بهونه تامین هزینه هاست دانلود سالی 5 میلیون سود میکنه اخه تا کی می خواین مردم رو بدوشین؟؟؟؟ وقتی خودمون با خودمون اینجوری می کنیم می خوایم خارجیا نکنن؟
از نظر من این اقا کلاهبرداره یعنی چی آخه؟؟؟ مردم رو خر فرض کردین؟
اره دیگه چرا نه یک گیمر که از هاست و اینها معمولا سرش نمیشه منم بیام این وسط سالی 5 میلیون سود کنم why not?
امید وارم هیچ کس از این اقا خرید نکنه و البته شاهد اینجور چیزا نباشیم
کلاهبرداری نیست که مثلا من پشم 40 تومان از شما بزدم برم اینجوری دارن با پنبه سر میبرن