urn لینکن رو کنسل نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با اسپیریت 1 کنی هم خود اسپل هم لینکن میرن Cd
urn لینکن رو کنسل نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با اسپیریت 1 کنی هم خود اسپل هم لینکن میرن Cd
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
همه اینارو هزار بار امتحان کردم icefrog خر نیست ک
5k پول linken بدی بعد یه urn 800goldi بپرونتش لولز
حرف منطقیه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
شما یه بار امتحان کنی میفهمی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ضمنا داگون لول 5 7700 تا پولشه ... اگه به پول باشه باید داگون رو هم رد نده خیر سرش 7700 تا پولشه ...
چه ربطی داره .. ایتم لینکن تمام ایتم ها و لول های تارگتی رو میپرونه ... مثل همون ارن .
در مورد اسپیریت هم واقعا دیگه حرفی ندارم .... اقا کاری نداره که برو دوتا1 مپ83 با یکی از دوستات تست کن.
The Viper (09-01-2015)
دوتا 1 چیه دیگه؟ مگه هنوز واسش مپ میاد من گفتم دوتا 2 رو میگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (09-01-2015)
من توی دوتا 2 امتحان کردم اومدم لینکن Weaver رو بردارم با urn نشد
دوتا 1 رو نمیدونم
The Viper (09-01-2015)
داداش من شرط میبندم توی دوتا 2 charge اسپیریت با linken میره تو cdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (09-01-2015)
اصلاً اگه نره باگه به نظر من... باید فیکس شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اسپیریت تست شد. شارج اسپیریت cd میره و لینکن ضدش هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تشکر
الان اینی که میگم در مورد این هیرو درسته یا نه ؟ آخه از بس یکی گفت این یکی گفت اون ، نمیدونم کدوم درسته کدوم غلطه !!
با spiritbreaker روی یک هیروی linkensphere دار اسکیل1 (charge) بزنی هم اسکیل 1 اسپریت و هم لینکن میرن توی CD یا نه؟
URN of shadows هم linkensphere رو میپرونه و توی cd قرار میده؟
اسکیل3 اسپریت با آیتم های bash یا mini bash مثل skull basher , mkb استک میشه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©