این بازی رو تماشا کنید
نفر اول دووم در جهان ( از نظر دوتاباف ) اومده دووم پیک کرده
بعد ببینید استورم چه بلایی سر دووم و تیمش اورده ... پوستشون رو کنده
Match 1556089627 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این بازی رو تماشا کنید
نفر اول دووم در جهان ( از نظر دوتاباف ) اومده دووم پیک کرده
بعد ببینید استورم چه بلایی سر دووم و تیمش اورده ... پوستشون رو کنده
Match 1556089627 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من بقیه رو نمیدونم اما تا جایی که من دیدم وقتی استورم دووم میشه مرده حساب میشه
دقیقا وقتی دوم میره جنگل استورم چجوری میخاد جلویه فارمش رو بگیره؟
بعدش هم دوم هیرو اینتل شل نیست که یکی از بیشترین استارنج هارو داره با یه بلید میل یا هرت یا پیپی چیزی راحت دوام میاره تا از ارچید بیاد بیرون بعدش دووم میکنه و تمام
داداش شما 5 ماهه اومدی دوتا 2 یه ti5 دیدی از همون دارید نظر میدید ( توهین نیست واقعیته ) ..... برید ریپلی های ti4 رو ببینید بعد بگید doom فلانه و فلانه ........ من توی پست های شما چیزی جز یه کاغذ بازی ندیدم نمیدونم چرا انقدر میخواید ثابت کنید که doom نمیتونه storm رو بزنه ..... اگه هر دو پلیر در بهترین سطح باشن مطمئنا doom میزنه ( اونوقت میدر تیم doom که بز نیست بذاره storm انقد شاخ بشه ) ...... اون آمار دوتاباف هم دقیق نیست چون یه احمق نوب میاد doom پیک میده میره به storm میده هیچ ربطی نداره به یه بازی که همه پلیر با این هیروها در حد حرفه ای بازی میکنن ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی کم میاری حرف مفت میزنی چرا ؟ از قدیم مثال میزنی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پچ Ti 4 با Ti 5 زمین تا آسمون فرق داشت
اگه بخواهیم براساس قدیم بگیم پس بلادسیکر هم استورم رو میزنه چون تو Ti 4 التیمتش توی الت استورم دمیج میداد
یا تروربلید هم اتک اسپید نمیخواد چون یه قرن پیش اسکیل سومش بهش اتک اسپید میداد
دووم توی این پچ سگ استورم هم نیس دیگه اگه بود تو Ti 5 پیکش میدادن ( جالبه حتی بن اش هم نمیکردن از بس ضعیف شده )
اینم که میگی برای کانتر استورم باید دووم پیک داد متای جدیده خودت تو mmr 1k کشف کردی
میگی رفلکس دووم ... دووم رفلکس هم میخواد مگه ؟
البته گناهی نداری سر هم 2 ماه نمیشه داری دوتا بازی میکنی تو عمرت استورم باز ندیدی فقط فید دادن بلدی تا 2 تا کیل بدی میری فید
از همون فید دادن هات سطح بازیت مشخص شده نیازی به گفتن نیس
توی این پچ کانتر های بهتری هم بود لازم نبود doom پیک کنن ولی اصل حرف من اینه که doom کلا جلوی storm در میاد ( با شرایطی که گفتم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که doom کانتر storm هست رو هم توی 1k mmr تست نکردم بلکه بنده موقعی که میرم گیمنت و بازی پلیر های حرفه ای ( منظورم حرفه ای ترین های ایران هست که 6k mmr دارن و توی بعضی بازیاشون با dendi یا پلیرای معروف بهشون میوفتن ) دیدم یا حتی خودم هم توی بازی شده که doom تیم ما تکی راحت تونسته storm رو بزنه ( شرایطشون مثل هم بود )
در ضمن من هیچ توهینی نکردم شما جنبه نداری جواب نده بنده 2ساله دوتا 2 بازی میکنم ( مثل شما نیستم که 4-5 ماهه اومدید ) من هیچوقت سعی نکردم بگم بازیم از بقیه بهتره مثل شما نیستم خودمو کوچیک کنم و جررررر بدم که آره من بازیم ازت بهتره
رفلکس هم شده مثل قضیه ی رشد اگیلیتیتون ، نمیدونی نظر نده
در کل من آدم های مثل شما زیاد دیدم به هیچ جایی نرسیدن و بیکارن و مثل بچه میشینن فقط بازی میکنن و فکر میکنن اظهار نظر کنن خیلی خفنن ...... لطفا بیدار شو از اینکه اینجوری حرف بزنی چیزی بهت نمیرسه چند سال بعد که به خودت اومدی میفهمی فقط عمرتو حروم کردی میشی بیکار مملکت و پول نون خریدنت هم باید بری کار کنی بدست بیاری اینا همش واقعیته به خودت بیا لطفا
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به قول دوست خوبمون انشاالله آدم شین برین دنبال کسب اخلاقیات و دیگه اینجا نبینیمتون ...
حیفین اصن
[DR.[mmL (09-17-2015)
اصلا نمیدونم چطوری داری میگی storm جلو doom
الان doom رو storm 6 کنه واقعا به جز right click کاری از بر نمیاد
شما اصن blodstone - orchid هم داشته باش بازم doom با اون str از سایلنس در بیااد بازم 6 میکنه تمومه (اینم در شرایطی که doom اصلا آیتمی برای از بین بردن orchid نداشته باشه که در 70% اوقات اینطوری نیست bkb - linken - invis تقریبا همه carry ها به حداقل یکی از این آیتما نیاز دارن )
اتفاقا به نظر من storm تا وقتی linken نخره از spirit breaker بدجور میخوره همش بشه اصلا نمیتونه با ulti فرار کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط The Viper : 09-17-2015 در ساعت 04:02 PM
[DR.[mmL (09-17-2015)
آقا دوتا هیرو هستن که تو ورزن جدید استورمو به دردسر می ندازن دووم و فالکاس . تازه این ها باید پلیر حرفه ای باشن . استورمم همین طور و الا که همه چیز به آیتم بندی ربط داره ستورم کل مپو با یه ساپورتر دیگه وارد بزاره یعنی جمگل رو شان بین تاور ها اونوقت دیگه راحت در میره و دووم وقت نمیکنه شادو بزنه ادامه ی بحـ در پست آموزش استورم انجام بشه بهتره.
viper عزیز مـلا استورم هم کوره که التی نزنه در نره وای میسته اینهو چنار التی بخوره.
مگه اینکه مانا زیاد داشته باشه که زیاد back بده که دیگه spirt دنبالش نیاد و مجبور شه charge رو stop کنه اما تا مین 20 همش گنک میشه چون مانای زیادی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©