من هم برای اسکم ریپورت کردم.
من هم برای اسکم ریپورت کردم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (09-08-2015)
ater جان جای بسی مسرت و شادمانیست که با اون ستاره هه میبینمتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انشالله پله های ترقی رو یکی یکی چه تو سایت چه تو رنک چه تو زندگی طی کنی
ATER (09-08-2015),Mohammad_ai69 (09-08-2015)
دوستانی که سوال میکنن ، در این رابطه بگم که ای کاش ایتم هام رو میبرد ای کاش اکانتم رو میزد اینقدر ناراحت نمیشدم کاری کرد که نمی خوام در موردش صحبتی بشه چون عذابم میده ، در این قضیه کاملا هم بنده بی تقصیر بودم کمو بیش بنده رو میشناسید سرم به کار خودمه . از اینکه محبت کردین برای بنده کاری انجام دادین کمال تشکر رو دارم
دوست عزیز هنوز نمیدونی چیکار کرده بهش فوش ناموس میدی؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالبه
Deadking (09-08-2015)
شما کاسه داغ تر از آش نشو ، کاری که این فرد کرد دوستش که باهاش بود رسما فوش به مادرش میداد دیگه خودتون بفهمید ، کور بشم اگر دروغ بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-08-2015),IMMORTAL_FARZIN (09-08-2015)
ريپورت شد .
Sent from my HTC One using Tapatalk
Mohammad_ai69 (09-08-2015)
شما اگه اذیت نمیشی بگو چیکار کرد
خیلی کنجکاو شدم
من طرفداری این ادمو نکردم ولی اعصابم خورد میشه هیچی نمیدونه و فوش میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (09-09-2015)
.....
ویرایش توسط mahbodfm : 02-24-2017 در ساعت 04:44 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©