بریم سراغ امن کردن ایمیل outlook به صورت Identity verification apps
این روش به این صورته که شما هر موقع خواستین وارد ایمیلتون شین ازتون یک کد میخواد , اون کد از طریق اسکن یه عکس بارکد که قبلا تنظیم کردین به وجود میاد و کد مورد نظر هر 90 ثانیه ( تقریبا ) عوض میشه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هنگامی که وارد ایمیلتون شدین از اون بالا رو اسم خودتون کلیک کنید و سپس گزینه ی Account Setting رو انتخاب کنید
بعد از اینکه وارد قسمت Account Setting شدین , تب security and privacy رو انتخاب کنین و وارد بخش More Security Setting بشین
هنگامی که شما میخواین وارد قسمت More Security Setting بشین , مایکروسافت خاطر امنیت ایمیل ازتون میخواد که ثابت کنین که ایمیل مال خودتونه
حالا از من میخواد که 4 رقم اخر شماره موبایلی که هنگام ساخت ایمیل استفاده کردم رو وارد کنم
بعد از وارد کردن 4 رقم اخر , مایکروسافت ازتون یه کدی میخواد که به همون شماره تلفن ارسال میشه
وقتی وارد بخش More security setting شدین گزینه ی setup Identity verification apps رو انتخاب کنین
چون اپیلکیشن مورد نظر قراره رو گوشیتون نصب شه مدل گوشیتون رو انتخاب کنین
در این قسمت شما باید یه برنامه authenticator رو گوشیتون نصب کنین
خود مایکروسافت پیشنهاد برنامه Googel's authenticator app رو میده اما شما میتونین با سرچ کردن واژه Authenticator از هر اپلیکیشن دیگه ای هم استفاده کنین
بعد از دانلود و نصب اپلیکیشن شما میاین و بارکدی که مایکروسافت بهتون رو داده رو با برنامه ای که نصب کردید رو گوشیتون اسکن میکنین
به محض اینکه شما بارکد رو اسکن کردین برنامه به ایمیلتون وصل میشه و شروع میکنه به ساخت کد (هر چند ثانیه کد موردنظر عوض میشه)
کد رو که بهتون داد سریعا در کادر پایین بارکد ( تو صفحه خود مایکروسافت ) وارد میکنین و نکست رو میزنین
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مراحل تموم شد
دیگه هر موقع بخواین وارد ایمیلتون شین ازتون کد میخواد که با مراجعه به موبایلتون این کد رو بش میدین
فقط دقت کنین که هیچ موقع هنگام لوگین کردن در ایمیلتون تیک sign in fequently on this device. رو نذارین چونکه اون موقع کرکر محترم با تغییر دادن آیپیش به رینج آیپی شما به راحتی وارد ایمیلتون میشه و مایکروسافت ازش هیچ کدی نمیخواد
بررسی امنیت انواع ایمیل ها در همین تاپیک به زودی