نخیر چه اشکالی داشته باشه؟ اولا من عضویت شما رو توی دوتا باز تبریک میگم
ثانیا هر چقدر اشکال دیگه هم دیدید بگید من ( از خودم تعریف نباشه انتقاد پذیرم).
در ضمن تشکر بابت نظر.
نخیر چه اشکالی داشته باشه؟ اولا من عضویت شما رو توی دوتا باز تبریک میگم
ثانیا هر چقدر اشکال دیگه هم دیدید بگید من ( از خودم تعریف نباشه انتقاد پذیرم).
در ضمن تشکر بابت نظر.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
PokerFace (09-20-2015)
بدلیل استقبال نسبتا خوب ، ویرایش بسیار سنگینی رو آموزش انجام شد !
میشه یـــه توضیح بدین کــ چطوری اون فایل رو درست کنیم تا همیشه فعال باشه ؟!؟ مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lol مرسی بابت آموزش کامل اما یادت نره اون عکساشو از روی من کپی پیست کردیا xD توی فروم دیبازی xD ولی گرفتن و ادیت کردن عکساش خیلی دردسر داشت واسم
Apdentist (09-23-2015)
یکی از آموزش ها یادت رفت اگه خواستی ویرایش کن :
یکی از مهمترین دشمنای pudge هیروی puck هست چون به راحتی میتونه هوک pudge رو با اسکیل 3 خودش جای خالی بده
حالا اگه puck توی دشمن بود چیکار کنیم که دهنشو سرویس کنیم ؟
اینجاست که روش hook بلوف زدن به کار میاد
شما وقتی hook رو میزنید اولش یه مقدار زمان میبره تا دستش بچرخه ( دستشو یکم میکشونه جلو ) که زنجیرشو بفرسته
حالا اگه شما توی اون مدت زمانی که داره دستاشو می کیشونه جلو hook رو با دکمه ی s متوقف کنید ؛ زنجیرو نمیفرسته و hook توی cooldown نمیره در حالی که puck فکر کرده شما hook میخواید بزنید و اونم اسکیل 3 خودش رو میزنه در این موقع هست که منتظر میشید مدت اسکیل 3 puck تموم شه ( و میره تو cooldown ) بعدش هوکش کنید که نتونه دیگه 3 کنه
الیته فکر نکنم این روش جلوی بازیکنای حرفه ای به کار بیاد ولی به امتحانش میارزه
کاملا درسته مملی ولی من حقیقتا یادم رفت پاک رو توی دشمن های بوچر قرار بدم، الان دیگه بوچر خیلی کم باش میرن مید ولی قبلا که مید زیاد میرفتن 1vs1 با پاک واقعا زیادی اذیت میشد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دشمن های اصلیش توی بازی به نظر من naix ( LIFESTEALR و puck و دشمنی که واقعا اگه مید باشید رو اعصاب هست! the big OD این دیگه واقعا روی اعصابه! اسلاردار هم میشه گفت چون آرمور بوچر کم هست توی اوایل بازی راحت میزنش اگه اولتی بکنه روش.
اون دوستمون هم The Papercut فرمودن من از سایتشون کپی کردم،والا من توی گوگل سرچ کردم بعد رفتم توی بخش image بعد خودش چند عکس آورد،دیگه نمیدونستم مال سایت ایرانی باشه یا خارجی به هر حال مرسی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[DR.[mmL (09-23-2015)
من منظورم دشمنش نبود ؛ هوک بلوف زدن رو خواستم توضیح بدم که اگه خواستی بذارش توی آموزشت خیلی بکار میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-23-2015)
بله ببخشید اشتباه از من بودم که فقط قسمت اول متن شما یعنی ( قسمتی که گفتید پاک دشمن بوچر هست)! رو خوندم.
حتما! به پست اول اضافه شد ولی همونطوری که گفتی این روش جلوی حرفه ای ها امکان پذیر نیست، مثل استان nyx میمونه.
[DR.[mmL (09-23-2015)
الان واقعا میشه گفت کاملترین آموزش pudge در ایران ...... توی هیچ جا ندیدم انقد توضیح کاربردی و مفید داشته باشه
خدا قوت
Apdentist (09-23-2015),evilkingofdark (09-23-2015)
اگه puck هم هوک بشه با 2 1 3 به راحتی در میره و نمیزاه 6 کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا هیروی فرزیه حیف که با این پینگ جرعت پیک دادنش رو نمیکنم.
ویرایش توسط pishva : 09-23-2015 در ساعت 11:14 PM
Apdentist (09-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©