تورو خدا به بحث بیخودی دیگه تو تاپیک نا مربوط راه نندازین . حالا یه چی گفت احتمالا منظورش چیز دیگه ای بوده .
تورو خدا به بحث بیخودی دیگه تو تاپیک نا مربوط راه نندازین . حالا یه چی گفت احتمالا منظورش چیز دیگه ای بوده .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ABNightmare (09-22-2015),Apdentist (09-21-2015),FCB (09-21-2015),iHadLifeB4This (09-22-2015)
حالا استورم نه زیاد ولی riki - pa و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
یه نگاهی به موضوع تاپیک هم بندازید لطفا بعد پست بدید
---------------
درضمن استورم به هیچ وجه نوب هیرو نیست اما خیلی هیرو های سخت تر از استورم هم هستن ، مثلا به نظر خودم به جز Invoker هیرو های Meepo, Earth Spirit و Ember Spirit میشه گفت خیلی سخت هستن . درضمن PA هم اوونقدرا نوب هیرو نیستا
---------------
اگه کسی مایل بود در جواب موضوع تاپیک پست بده خوشحال میشم ، اگه نیاز به بازیکن یا قصد تشکیل تیم دارید حداقل اد کنید 1 گیم میزنم
.....
ویرایش توسط mahbodfm : 02-24-2017 در ساعت 04:34 AM
من شدید به تیم نیاز دارم در طول این هشت روز حتما اگر بتل پس دارید بیاید بتل پس خود امسال. نیاز به کمک واسه لول اپ دارم تو بتل پس میخوام بعضی از چلنج هایی که به رفیق احتیاج دارن رو انجام بدم . ممنون میشم همراهیم کنین.
Friend id:404595117
سلام داداش من خودم به هم تیمی احتیاج دارم اگر بتل پس داری حتما بیا برد یا باخت اصلا واسم مهم نیست ولی حتما بتل پس امسال رو داری بیا نداری معذورم.
نام:مخمدرضا/سن 21/ Friend ID:404595117
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©