آقا واقعا ازت ممنونم این کارو کردم درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسسسسسسسسسس
آقا واقعا ازت ممنونم این کارو کردم درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسسسسسسسسسس
دوستان گارنا فیلتر شده وارد نمیشه
لطفا بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش اکثرمون این مشکلو داریم اگه میشه یکی اموزش ویدیویی بزاره یا همراه با عکس باشه تا راحت تر متوجه بشیم و افراد مشکلاتشون رو همینحا بگنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط v110 : 10-07-2015 در ساعت 03:45 PM دلیل: تایپ اباه
داداش دمت گرمممممممممممممممممم حل شد مشکلم دوستان همین مراحلی رو ک دوستمون گفتند پیش برید 100% حل میشه مشکلتون یا حقThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (10-08-2015)
از لینکایی که توی این پست گذاشتن به هیچ وجه چیزی دانلود نکنید ! مخصوصا فایلی به اسم The Hosts ! مدیران گارنا بلاگ خوشبختانه دست به کار شدن خودشون و توی ورژن جدید گارنا اونر فیکس کنندشو گذاشتن !
Garena Owner گارنا اونر به این سایت برید بقیشو خودتون متوجه میشین
کجاش گذاشتن؟ نرم افزار go هم هیچ کاری واسه فیکسش نمیکنه حتی با آپدیت کردنش دیگه موفق به گلد کردن نشدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما واسه رفع مشکل login نرم افزار ubfilter که تو پستای قبل گفته شد کاملن تضمینی هست هم چنین مشکل لن رو هم حل میکنه ( خیلیا بودن login میشدن ولی لنشون نمیومد)
الان تنها مشکلی که رخ میده مشکل تاک و سروراس که اونم میتونید bbtalkmulti رو دان کنید
عزیز من ! امروز خود من امتحان کردم کار کرد برام چرا شایعه پراکنی میکنی آخه ؟! ورژن جدیدش 0.9.0 هست ! امتحان کن تا ببینی
پیشنهاد می کنم هیچ نرم افزاری دانلود نکنید گرچه چند تا اسکنر انلاین ویروس نشون نمیدن دلیل بر سالم بون اون نمی شه .
روشی که گزاشتم خیلی ساده و دستی کمتر از 5 دقیقه وقت می گیره اگر احساس می کنید کمی پیچیدس بگید با تصویر آموزششو بزارم .
موفق باشید .
خیلی خوب بود ... خودم رو با یه 10 - 20 دیگه به زندگی برگردوندم..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (10-08-2015)
یکی فامیلا خونشون روبرو هست. خونه ما گارنا نمیاره میرم خونه اونا با سرعت بالا راحت میاره. عجیبه
دنیا فقط دوتا 1
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©