سلام خسته نباشی دادا ، همه کارارو انجام دادم ولی بازم نمیشه! عکس!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خسته نباشی دادا ، همه کارارو انجام دادم ولی بازم نمیشه! عکس!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مردِ مومن اگه پولشو داشتیم ببخشید ک خول که نیستیم بیام دوتا 1 پلی بدیم!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما هم کم دوست نداریم دوتا 2 بازی کنیم ولی چه کنیم تو ایرانیم دیگه با همین دوتا 1 خوشیم سرگرمیه.
میتونم بپرسم چه پولیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم با ضعبف ترین کامپیوتر ممکن و نت 30 تومنی به راحتی بادوتا 2 بازی میکنم
دوستان درسته شاید یه سریا مشکل کامپیوتر یا نت داشته باشن اما سیستم نود درصد بچه ها به راحتی میکشه و واقعا تعصب الکیه
حرفت متین درسته. ببین یعنی 6 گیگ باید آپدیت کنم؟! با نتِ 512 با حجمه 5 گیگ!! حالا بازیش بماند!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود کردن برای کسی که نتش محدود و گرونه اشتباهه محضه ! من 2بار dota2 از سایت خرید پستی کردم (برای اینکه آپدیتاش سنگین بود مثل reborn ) با این حال برام ارزونتر تموم شد تا اینکه دانلودش کنم !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم اگه نمی تونی دانلود کنی برات اون سایتی که ازش خرید کردم پخ بفرستم؟
"I'm the beast of bedtime tales."
نه داش دمت گرم پوله خریدشو ندارم متاسفانه! از گارنا هم افتادیم! چه کنیم؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که اطلاع دارم سرور های گارنا داره تغییر می کنه احتمالا سراسری باشه من خودم گارنا یا دوتا 1 ندارم زیاد در جریان نیستم ، اگه اطلاعات جدیدی دارید داخل انجمن بزارید تا ببینیم چی کار می شه کرد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد ادرس DNS ی که در پیست قبلی گزاشتم : اون ادرس مر بوط به سایت OpenDNS (سرویس رایگان دی ان اس که احتمالا شرکتش تو امریکاست ) هست که چند وقت پیش که دیدم زیر مجموعه Cisco شده
خلاصه طبق معمول ای پی ایران تو این شرکت بنه
پیشنهاد من : یه ادرس دی ان اس دیگه پیدا کنید اگه اونم کار نکرد قطعا سراسریه و کاریش نمی شه کرد ! ( همون داستان افق پیش میاد )
موفق باشید.
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 10-09-2015 در ساعت 10:12 PM
مشکل گارنا حل شده و به صورت نرمال باز می شه .
اخه چرا ؟ اه اصلا نمیخوامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©