من گارنام درست نشده
من گارنام درست نشده
داداش دستت درد نکنه ولی برای دو روز برام کار کرد الان دیگه مثل قبل دوباره تو ip looking up گیر میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون دومیه هم که گفتی برای محکم کاری انجام بدین هم دادم باز نشد
پینگم هم چک کردم 69 بود حالا چیکار کنم من؟
شما میتوانید از این برنامه برای رفع کامل مشکل مسدود بودن سرورهای گارنا استفاده کنید
دانلود برنامه: http://www.garenaowner.com/Go.zip
سرور گارنا پلاس ( مسنجر )
سرور بکاپ گارنا پلاس
سرور آپدیت
سرور بکاپ آپدیت
سرور آواتار
سرور ارسال و دریافت فایل
سرور گارنا روم
سرور وضعیت گارنا روم
سرور دریافت اکس پی گارنا روم
سرور تبلیغات داخل گارنا روم
سرور گارنا تالک
سرور بکاپ گارنا تالک
سرور گارنا سی آی جی (گلد ممبر)
و سرور ....
دانلود برنامه: http://www.garenaowner.com/Go.zip
نکته ! در نسخه بعدی سرور بالانسر خودکار قرار میگیرد تا تمامی مشکلات کندی اتصال به مسنجر و روم برطرف شود.
Alx (10-10-2015)
یکی لینک دانلود فروزن ترون رو به من پیام خصوصی بده لطفا ممنون
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا دستت درد نکنه خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییلی ممنون
یه جای قضیه ی این برنامه بو میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه کاربر با 1پست میاد این برنامه رو معرفی می کنه ، یه کاربر دیگه با 9 پست میاد تایید می کنه !! یعنی چی؟ ویروسه؟ تروجانه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
احتمالش که زیادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه کسی مطمئن شد بگه تا لینک رو حذف کنم
عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم شما با پست های من چیکار داری ولی گارنای منو که درست کرد اگه شک داری بگو فیلم بگیرم
ولی اگه برنامه باز باشه میره تو گارنا ولی وقتی برنامه معرفی شده باز نباشه مثل قبل گیر میکنه
بازم اگه میگی شک داری تو پاسخ به نظرم بگو تا از صفحه فیلم بگیرم
دوستان اگه فکر میکنن تروجانه برن تو سایتا تست کنن اگه تروجان بود بگن ما هم حذفش کنیم
ممنون از مدیر کل سایت که اینقدر دقت نظر دارن .
بیشتر فعالیت برنامه و رفع اشکالات آن فقط در این فروم صورت گرفته و به دلیل این که برنامه هنوز به نسخه اول خودش نرسیده و بتا هست تبلیغات زیادی هم بین سایت ها نمیکنم.
برنامه رایگان Garena Owner نسخه 0.9.2 بتا - Garena Owner - انجمن های تخصصی گارنا بلاگ
تو این فروم همه یه هم مشکوکن ////برنامه دکتر مشکلی نداره و تایید میشه(حد اقل تا الان نداشته)برنامه رو دان کنین و بر روی رفع فیلتر کلیک کنین بعدش با گارنا پلاس خود برنامه انلاین شید تا مشکلی توی لنتونم پیش نیاد ////گلد ممبر و تالکشم خوبه////برنامه رایگان از فروش اون خود داری کنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©