اه بسه دیگه . هی منو نقل فول نکن . هنوزم میگم تروجان / ویروسه . چرا یه کاربر با +50 پست نمیاد تایید کنه ؟ چرا کسی دان نکرده؟ جمع کنین . فکر کردن ملت .....
اه بسه دیگه . هی منو نقل فول نکن . هنوزم میگم تروجان / ویروسه . چرا یه کاربر با +50 پست نمیاد تایید کنه ؟ چرا کسی دان نکرده؟ جمع کنین . فکر کردن ملت .....
"I'm the beast of bedtime tales."
ممکنه یه کیلاگر باشه و پسورد های مارو بدزده ؟
آقا من برای اکانتم زحمت کشیدم حرومت اگه پسورد اکانتمو بدزدی با این نرم افزار
بله..........This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوای دانلود نکنی نکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان داری منت سر ما میزاری؟
اگه نمیخوای دانلود کنی میتونی هفت گیگ دوتا 2 دانلود کنی یا قید بازی کردن دوتا1 رو با گارنا بزنی
من که دانلود کردم و راضیم تازه دوتا هم حدود 10-20 دست با این نرم افزار بازی کردم میخوای اینم id گارنام
lordali0098
دوباره نقل قول کرد! بابا بکش از ما بیرون! داستانی داریماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Sony Xperia L & Tapatalk
Lone Star (10-16-2015)
سلام
بچه ها میگم شما گارناتون درست شد؟
مخصوصا جناب ABNNightmare که لج کرد و زیر بار این برنامه نمیرفت
اگه درست شد که خدا رو شکر و اگه درست نشده بگم که من بعد یک ماه کار کردن هنوز هم فعالیت مشکوکی تو اکانتم مبنی بر دزدیده شدن اون ندیدم حالا اگه دلتون میخواد دانلود کنین اگه هم دلتون نمیخواد خود دانین.
Butcher (01-21-2016)
با سلام
دوست عزیز شما 3 راه میتونید مشکلو رفع کنید
1 برنامه ی go روبریزید و un filter کنی
2 برنامه Avast anti filter را بریز و کشورو بکن سنگاپور
3 ریختن سایفون
راهکار اول جواب ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا بعدازظهر ها گارنا اینجوری میشه
دوست عزیز مشکل شما دقیقا چیه ؟ باز نشدن لن ؟
reza (01-30-2016)
گارنا دیگه درست شده و بدون هیچ گونه برنامه ای باز میشه
ولی روم های ایرانی مشکل داره (نمیدونم فقط برا منه یا برای همه هس)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©