سلام این موردو حتما با زیرنویس نگاه کنین تا بدونین چه کلایی سرتون میره با زیرنویس دیده شود.
Gabben newell valve
سلام این موردو حتما با زیرنویس نگاه کنین تا بدونین چه کلایی سرتون میره با زیرنویس دیده شود.
Gabben newell valve
Fery (11-25-2015)
طرف خیلی باحال میخنده مردم از خندش
Fery (11-25-2015)
ممنون که دیدی .ببخشید دیگه اولین بارم بود ایشالله ویدیو های بعد
Mohammad_ai69 (11-25-2015)
ترکیدم از خنده xD
LIKEEEEEE
خیلی باحال میخنده
The enemy of my enemy is my Friend
مثل اینکه دوستان خوششون اومده ولی من درک نمیکنم
این مثل اینکه یه بحثیه درمورد wow و اصلا به دوتا ربطی نداره . اگه میشه منو هم روشن کنید.
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
1.اویدیو اصلی رو پیدا نکردم مجبور شدم از ویدیو یی که خودش تو یوتیوب مسخره میکرد استفاده کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.اصل فیلم مربوط به شو فرانسوی که کمدین دعوت کرده بودن .
4.من که نوشته بودم با زیرنویس(فارسی) بخونید چون زیرنویس داخل فایل مسخره رئیس والوه کرده.
5.ممنون که دانلود کردی
ویرایش توسط Fery : 11-26-2015 در ساعت 01:17 PM
IR_Prince (11-26-2015)
خوب تازه فهمیدم . اون زیرنویس انگلیسی هم که هست واقعی نیست و یکی مثل شما برای طنز نوشتتش . اون برای wow نوشته شما برای dotaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کارتون جالب بود و ممنون . فقط زیرنویس فارسی یه خورده سریع میره اگه میشه تایم موندنش رو بیشتر کن . بازم تشکر
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©