هیچ بی ربطی نداشت . موضوع بحث آموزش دوتا با آنالیز بازیه ؛ منظورم این بود درفت احمقانه چیکار میتونه بکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ بی ربطی نداشت . موضوع بحث آموزش دوتا با آنالیز بازیه ؛ منظورم این بود درفت احمقانه چیکار میتونه بکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
weaver - ta - wk - es - ww/treeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بعید بدونم ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TA اوایل بازی جلوی huskar باید لنگ بندازه . بقیه رو هم که اصن نمیدونم چرا گفتی ! فقط wk به نظرم جلوی این درفت خوبه . شفاف سازی کنی ممنون میشم هر درفتی کنتر داره ولی بعید بدونم این درفت بتونه اونو بزنه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
صدامو ضبط کردم حوصله تایپ نداشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
http://forum.dotabaz.com/uploaded/6_01449910582.ogg
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (12-12-2015),pishva (12-12-2015),reza (12-12-2015),Soul Keeper (12-12-2015),[DR.[mmL (12-12-2015)
اول فک کردم یکی دو دقیقه بیشتر نمیشه ولی بعد دانلود دیدم 10 دقیقستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی حرفای جالبی زدی واقعا ارزش 10دقیقه رو داشت :d مخصوصا در مورد شاخ بودن یا نبودن هیروها
FCB (12-12-2015)
همه ی حرفاتو قبول دارم . آره درسته ولی بازم به نظرم این قوی تره :d نمیشه همینجوری نظر داد . به نظرم تاپیکی تشکیل شه که درفت تیم های معروف تو بازی های مطرح رو بیاره بعد آنالیز کنیم خیلی بهتره
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
reza (12-12-2015)
عالی بود . در اینکه invoker بتونه thinker رو بزنه یا بر عکس شک دارم . اگه thinker بخواد nuker کنه همون اول invoker باید بره واسه quas که جونش اونقد کم نشه که نتونه توی مید بمونه از اون طرف invoker هم نمیتونه زیاد بیاد جلوی thinker چون thinker هم ماشیناشو میندازه زیر تاور ( البته اگه بخوای گنک مید رو حساب کنی کلا بحث فرق میکنه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درکل از استدلال هات خوشم اومد .
پس بالاخره کی میزنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جفتش رو ک شک داری. اگر حرف منو قبول داری باور کن invoker تحت هر شرایطی میزنه بیشترین امتیازش هم نسبت به tinker فقط به خاطر cold snap هست.
سبک اول رو بازی کنه tinker مشکل مانا پیدا میکنه و اینکه attack animationش جلو invoker quas wex کم میاره و اگر invoker phase بیاره کلا" کنترل creep ها دستش هست.
سبک دوم هم tinker hp نداره و اینکه تازه اول بازی و از همون first wave هم کنترل کریپ ها رو احتما داره از دست بده چون exort هست و dmg بالا میره. البته من در هر دو سبک اول quas میگیرم اما کلا" میگم.
march of machines تنها میتونه line رو برای Tinker امن تر کنه که یارو (:دی) جلو نیاد.
از طرفی من خودم جزو پرچم دارهای tinker هستم اما چون با جفتشون روبروی هم بازی کردم میدونم چی ب چیه...
- جبران خلیل جبران
Fery (12-16-2015)
در مورد گفتن جمله اول که با این روش مخالفی من فقط مرحله اول گفتم احتمالا تا چند روز دیگه مرحله دم بزارم من از صحبت های شما متوجه شدم خودتون از روش انالیز استفاده می کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©