بله جایزه از 250k به 150k کاهش یافت
اینم اطلاعات بیشتر که بالاخره تازه یه نفر به جز من رفت سراغش (!!!!!!) :
.................
خواهشمندم لینکو ریمو نکنین . تبلیغ زیاد حساب نمیشه چون خودم کل بازیا رو اطلاع رسانی کردم
بله جایزه از 250k به 150k کاهش یافت
اینم اطلاعات بیشتر که بالاخره تازه یه نفر به جز من رفت سراغش (!!!!!!) :
.................
خواهشمندم لینکو ریمو نکنین . تبلیغ زیاد حساب نمیشه چون خودم کل بازیا رو اطلاع رسانی کردم
واقعا دارین به قهرمانی ایران فکر میکنید؟اونم با این همه تیم عربی اونم تو یه کشور عربی؟عجب
می خوام سر به تن عرب نباشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه اونا هم همچین حسی نسبت به ما دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز دلم ؛ از عربستان 4تا تیمی که اومدن توی مرحله گروهی ، 3تاشون حذف شدن اون یکی هم پیدا نکردم اسمشو تو مرحله گروهی ، این از عربستان . تنها تیمی که خفنترینشونه و عربی هم هست E-Lab از لبنان هست که تنها تیمی هست که به صورت مستقیم به مسابقات invite شدن که اونم با تیم ایرانیمون FelMyst مساوی کرد !!!! ( شاخترین تیم تورنومنته E-Lab )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی از 4تا تیم ایران سه تا تیم صعود کردن چرا که نه ؟؟؟؟
بهت قول میدم از همین الان همه تیما ر*دن تو شلوارشون از ترس . همین الانم خیلی باید سر و صداشو در بیارن که 3تا از بهترینا ایران صعود کردن !!!!
چه ربطی داره آخه ؟ نصف یا بیشتر کشورا آسیای میانه عربی هستن دلیل نمیشه که کشور ما قهرمان نشه !!!
اینم تعداد تیمای صعود کرده از هر کشور ( حالا میتونید قدرت ایرانو بفهمین ) :
اردن : همه تیماش صعود کردن !!!
ایران : 3 تیم صعود کردن !!!!
لبنان : 2 تیم صعود کردن
امارات : 1 یا 2 تیم صعود خواهند کرد ( یه بازی دیگه یه تیم از این کشور داره که اگه ببازه یا مساوی کنه 1تیم از این کشور صعود میکنه فقط )
مصر : 1 تیم صعود کرد
عربستان صعودی : 1 یا 0 تیم صعود خواهند کرد ( یه تیم بازیش مونده که اگه مساوی کنه یا ببره صعود میکنه )
GameZone = SpotNet
Smash = Teal Gaming
Wired Gaming = Ground Zero
و در آخر اینم بگم آقا جون مادرتون جایی کپی میکنید منبعو ( که همین سایته ) بزنید ناموسا ....... من *ونم پاره شد تا اسم بعضی تیمارو پیدا کنم که با یه اسم دیگه از کشورشون اومدن ولی با یه اسم دیگه توی تورنومنت بازی کردن ( که این بالا ذکر کردم )
ATER (01-02-2016),IR_Prince (01-02-2016),Milad._.R (01-02-2016),Mohammad_ai69 (01-02-2016)
فلافل اون تیم ایرانیه که صعود نکردن؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
نه ، اون عربیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ناموسا اگه پستامو بخونی هزار بار گفتم ExT از ایران فقط صعود نکرد
منظور من این نیست که تیم های ایرانی نمیتونن قهرمان بشن.مینظور من اینه که نمیذارن یه تیم از ایران قهرمان بشه
بازی تیمهای FelMyst و E-Lab به برد 2-0 به نفع E-Lab به پایان رسید و تیم FelMyst توی گروهش با مقام دومی به مرحله بعد صعود میکنه
پرونده ی بازی های گروهی هم کم کم دیگه تموم شد و مسابقات مرحله بعدی از 30 دی و در تیکت رسمی Dubai E-sports قابل مشاهده برای عموم خواهد بود ( درست فردای روزی که امتحانات تموم میشه ! چه زمان بندی خوبی !! )
با آرزوی موفقیت برای تنها تیم غیر عرب توی تورنومنت :imhighplz:
''iMM (01-03-2016),A.Hitler.MH (01-03-2016)
E-LAB خیلی خوب بود . بازی که دیشب ازشون دیدم در سطح tier 2 یا شاید حتی بالا تر بود . دیشب خیلی منسجم و هماهنگ بازی میکردن ، نه اشتباهات فردی و نه تیمی داشتن . fellmyst اما متاسفانه اشتباه تو آیتم هاشون ( نظر شخصی ) و واردینگ خیلی ضعیف باعث باختشون شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©