در کمال اعجب تیم col زد دهن تیم a زو سرویس کرد
OG
Evil Geniuses
Team Secret
EHOME
Vici Gaming
Alliance
Team Liquid
LGD Gaming
Newbee
بقيه تيم ها
در کمال اعجب تیم col زد دهن تیم a زو سرویس کرد
pishva (03-04-2016)
این chessie عجب اینوکری بازی کرد توی بازی دوم جلوی A
pishva (03-04-2016)
یعنی اگه یه تیم باشه که همیشه جلوی EG واسته Secret هست در کمال تعجب Secret همینجوری داره میرسه فینال !
البته اگه این Super trash envy درست بازی کنه ... یه تنه داشت بازیه زیبای secret رو به فنا میداد .
What happened ? Axe happened
Ok ... تیم ما که حذف شد رفت ... از Alliance بعید بود همچین اشتباهی بکنه رو اون فایت جای روش بازیو باختن تابلو بود OD میخواد bb کنه و با relocate بیان ولی هیچ کس b نداد از رو شکم سیری بازی میکردن .
What happened ? Axe happened
pishva (03-04-2016)
[A] واقعا مزخرف بازی کردن. برعکس تیم col واقعای بازی خوبی نشون دادن مخصوصا پلیر Zfreek که توی گیم سوم عالی کار کرد. Alliance توی تیم فایت ها مخصوصا تیم فایت روشان به شدت ضعف نشون دادن و col هم با بن کردن batrider و lone druid واقعا دستشون رو بست. در مجموع باخت بازی آخر کاملا تقصیر s4 بود به نظر من، چون بقیه تیم جایی کم نذاشتن.
pishva (03-04-2016)
امروز که من هرچی یش بینی کردم اشتباه در اومد
liquid برد mvp رو
secret برد EG رو
الان هم coL برد allaince رو
امیدوارم تیم مورد علاقم (OG) ببره ...
pishva (03-04-2016)
ppy vs kky
نبرد اینا جالبه . خیلی با هم بودن اینا (هردوشون قبلا navi بودن و خود kky هم یه زمان تو secret بود)
من فکر کنم Liquid ببره بازیو . این ee بالاخره یه جا باعث متوقف شدن secret میشه . تیم من که باخت ( [A] ) الان از نظرم حق liquid هست خودشو نشون بده .
خیلی عجیب بود
چطور [a] انقدر بد بازی کرد؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-04-2016)
من گفتم با يه درفت خوب ميشه جلو alliance رو گرفت بعضي از دوستان كم مونده بود منو بزنن
بازي tl و ts ديدني خواهد بود
به شخصه هر دو تيمو دوس دارم ولي ترجيح ميدم سكرت ببره
عشقه ديگه نميشه كاريش كرد
البته ديگه رتبه ٤ هردو تيم حتمي هست الانش ٢٠٠ هزار بردن
ولي انصافي حق misery هست يه جايزه درس حسابي ببره
لامصب از زمان ti1 بوده
Team Secret
pishva (03-04-2016)
با این کارایی که امروز rtz و mushi با sven کردن ......
pishva (03-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©