دقیقا اینطوری بازی رو چرا جلوی mvp نکردن من در تعجبمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
OG
Evil Geniuses
Team Secret
EHOME
Vici Gaming
Alliance
Team Liquid
LGD Gaming
Newbee
بقيه تيم ها
دقیقا اینطوری بازی رو چرا جلوی mvp نکردن من در تعجبمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-25-2016)
بازیشون با mvp رو ندیدم ولی این طوری که شنیدم و بازی مقابل ehome رو دیدم مطمئنم mvp خیلی تمیز و نیمه defensive بازی کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-25-2016)
mvp که اونا رو کرد تو قوطی مخصوصا w33 که خیلی اذیتش کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-25-2016)
دقیقا یکی از بهترین Rat های تاریخ بود در حد بازی آخر TI3This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
MVP خیلی خیلی منسجم بازی میکنه یه جوری که اصلا نمیشه به استراتژی شون نفوذ کرد.(فکر کنم بخاطر coch عالی باشه که دارن )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته باز میگم جلوی EG و A کم میاره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-25-2016)
RIP Ehome
کاملا معلوم بود last pick تیم secret برای w33 هیروی wr هست ولی بازم ehome اومد zeus رو بن کرد . توی درفت که secret برنده شد ، حالا میریم ببینیم بازی چی میشه
pishva (02-25-2016)
من دوباره به عشقم secret ایمان آوردم
میریم واسه قهرمانی
Team Secret
pishva (02-25-2016)
secret با همو کمبو tide enigma به تمامی تیم فایت ها قالب شد و بازی رو برد
این هم از آخرین بازی امروز.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-25-2016)
ولی لامصب کمبو هستا
اصلن معلوم بود ehome تمایلی به تیم فایت نداره
جالبی درفت آخر بازی این بود هم به صورت solo جواب میداد یعنی مثلن یه نفر در مقابل یه نفر هم تیم فایتو جم میکرد
اما روششون لو رفته از این به بعد شاهد enigma first ban خواهیم بود.
اما نمیدونم چرا جلو mvp تاید پیک نکردن واقعا tide به نظر من دشمن اصلی pl هست
Team Secret
pishva (02-25-2016)
تبریک به تیم secret . خیلی خوب و به موقع پوش دادن و با گنک های متعدد بردن بازیو ، همچنین درفت بد ehome هم توی برد secret نقش داشت . کاملا معلومه ppy داره سبک navi ti1 رو پیاده میکنه روی این تیم ( دقیقا یاد navi توی ti1 افتادم وقتی بازیو دیدم ).
LaNm به شدت useless شده بود توی بازی در حدی که فکر کنم بدترین بازی تورنومنت رو LaNm توی این بازی داشت .
دیگه بعد این بازی مطمئن هستم که ehome امکان نداره پاش به فینال برسه .
بازیا بسیار غیر قابل پیش بینی بوده
به امید قهرمانی liquid
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©