رفتارش , اصلا Embodiment تاکسیسیتیه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتارش , اصلا Embodiment تاکسیسیتیه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اتفاقا خیلی هم pma هست. ولی این اعصاب خوردیهاش خیلی باحاله. در کل شخصیت خوب و chillای داره من باهاش حال میکنم. البته هرچند یک مدتیه استریمش رو نمیرسم ببینم ولی یک مدت زنگ تفریح من بود این بشرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اتفاقا gorgc شخصیت جالبی داره.من خوشم میاد ازش و زیاد استریماشو میبینم
کلیپ کوتاه تبلیغاتی منتشر شده از TI که دیشب بر روی یوتی*وب توسط کانال رسمی دوتا ۲ قرار گرفت.
* برای مشاهده باید از چیز پی ان استفاده کنید وگرنه انجمن چیزی نشون نمیده.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چرا هیچکس تا حالا این رو کشف نکرده بود؟
پ.ن: خیلی جالب بود کار oracle
- جبران خلیل جبران
چقد خندیدم با این کلیپThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره ولی به 5 دست SD نمیارزه این حرکت
خیلی ویدیوهای قوی درست میکنه dotawtfck
سود نداره برای من وگرنه درست کردن برای من خیلی سخت نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل این ویدئو
reza (11-02-2020)
الان مثلا این ویدیو چیز خواصی داره ؟ روی ی فایت آهنگ گذاشته شده.!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Evil Geniuses
reza (11-02-2020)
رو انتخاب موزیک و صداها دقت کردی و جذاب بود ولی خود دمو زیادی یکنواخت بود. دموهای وادفاک رو ثانیه به ثانیشون وقت گزاشته میشه و اصلا حس یکنواختی به ادم دست نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درمورد مخاطب هم به نظرم اگه کارت نامبروان باشه راحت طرفدار پیدا میکنی
reza2h (11-04-2020)
شاید شما از پشت صحنه همین کار به اصطلاح ساده خبر نداشته باشید که مجبور شده باشی 15بار از روی بازی با زوایای مختلف دوربین فیلم بگیری و بیشتر از 5 ساعت برای ویرایش داخل پرمیر براش وقت گذاشته باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط reza2h : 11-04-2020 در ساعت 10:30 AM
FCB (11-05-2020),Mohammad.S (11-04-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©