ممنون از نقطه نظرتون ، البته این رو هم باید در نظر بگیرید wtf برای ساخت ویدئوش درامد کسب میکنه و پشتش یکنفر نیست بلکه یک تیم قوی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون از نقطه نظرتون ، البته این رو هم باید در نظر بگیرید wtf برای ساخت ویدئوش درامد کسب میکنه و پشتش یکنفر نیست بلکه یک تیم قوی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza (11-04-2020)
ببخشید داداش شاید یکم بد حرف زدم و ناراحت شدی
ببین واقعیت اینه که من میدونم تو زیاد وقت گذاشتی (حالا هر قدر حرفه ای باشی این وقت کاهش پیدا میکنه) ولی چیزی که در اخر مهمه نتیجه کاره که .... برای من وقتی نگاه میکردم متاثر کننده نبود , (حرکت خفنی ندیدم یا هیجانی حس نکردم ) ولی راهی که میری درسته و فقط شاید نیاز به چنتا افکت یا صدای اضافه باشه تا به اندازه نیاز تغییر کنه .
در آخر بگم که یکم بیشتر وقت بزار و خلاقیت بیشتری به کارت بده تا نتیجه ی خیلی بهتری بگیری .
منم دارم میسازم ولی دیدم چیزی ک میخوام در نمیاد فعلا انجام نمیدم , و کلیپ های خودمو درست میکنم تا بهتر شم تو این کار .
Evil Geniuses
به نظرم اولین کاری که لازمه بکنی اینه که سرعت دمو رو یه خورده افزایش بدی. کلا کنار کارت چشم مخاطب رو درنظر داشته باشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوشحال میشم در اینده بازهم بتونم کلیپ هاتو ببینم و نظر بدم
https://www.dotabuff.com/clips/liqui...afe804ea/embed
کلیپ مال دو سال پیشه و مربوط به بازی Team liquid vs Vp هست و پتانسیل خارق العاده Mind control
مایند کنترل بازی های سند کینگش هم حرف نداره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©