عالیه ورودتون رو تبریک میگم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدیدترین اکانتم لول 9 هستش قبل از اون اکانت های زیادی داشتم . . .
فقط لینک پروفایلتونو بدید
عالیه ورودتون رو تبریک میگم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدیدترین اکانتم لول 9 هستش قبل از اون اکانت های زیادی داشتم . . .
فقط لینک پروفایلتونو بدید
ویرایش توسط dark druid : 03-11-2016 در ساعت 10:17 PM
pishva (03-12-2016)
دوستان گفتم توی تاپیکی که قبلا زدم پست بدم تاپیک دیگه ای نیارم بالا
نیاز به 4 بازیکن در پوزیشن 1 و 3 و 4 و 5 داریم لطفا همه تون حداقل بالای 3k باشید هرچند رنک زیاد مهم نیست مهم سطح بازیه
قراره روی اصول پیش بریم با درفت های در حد تیم های درجه 1 ( با الگو گیری از درفت های تیم های درجه 1 ) و خلاصه اصولی پیش بریم لطفا به من پیام بدید
هدفم برای تشکیل تیم کلا اینه که توی بتل کاپ شرکت کنیم و بعد اگه پیشرفته تر شدیم جاهای بهتر !
من هستم رول مید و کری بازی میکنم
بازیمم بد نیس حدودا 4-5 ساله دوتا2 بازی میکنم :d
فقط تنها مشکلم اینه ک روزی بیشتراز 3 دست نمیتونم بازی کنم
چه بهتر این 3 دستو تمرین تیم باشم
اگه خواستید بهم پ.خ بدید
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Initial release date: July 9, 2013
که ما الان توی سال 2016 هستیم
2013 + 4 = 2017
2013 + 5 = 2018
به علاوه اینکه اگه یما اینقدر بازی میکردید الان توی یکی از تیم های حرفه ای بودید و یا رنکتون 6k بود . موفق باشید
ویرایش توسط dark druid : 10-11-2016 در ساعت 06:38 PM
تو یه تیم حرفه ای ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نیگا بندازی به زمانی که بازیکن های تیم های معروف بازی میکنن میفهمی چی میگم (مثلا wcc هفده سال بازی میکنه و ... نه 5 سال )
مثلا منظورم این تیم های درحه 2 -3 هست اونا هم حرفه ای حساب میشن بیچاره هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من علاقه مندم بيام ولي شرايط شما رو ندارم
اول اينكه تازه دوتا٢بازي ميكنم رنك باز نشده(قبلا پنج ماه پيش حدودا دوتا دو رو ريختم منتها اينترنت نداشتم پچ قديم افلاين بازي ميكردم و البته دو سه ساله كلا دوتا بازي ميكنم)
نوب نيستم پلير خفن هم نيستم ولي جدي بازي كنم خوب بازي ميكنم از ١٠٠به خودم ٥١ميدم
وقت انلاين بودن زياد ندارم اما روز هاي تعطيل كاملا هستم
(فك كنم بدردتون نميخورم)
متاسفانه بله شرایط شما مناسب کار من نیست . کسی که شرایطشو داشت حتما pm بده دریغ نکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رول : فعلا تا رنکم مشخص نشده فقط اینووکر میرم که بالای 3 کا بده
رول اصل : offlaner - nucker -carry - mid
هیروهای اصلی : فقط هیروهای highskill حالا چه نقش اصلیشون ساپ باشه چه هرچیزی من تو رول خودم بازیشون میدم.
شب ها ساعت هفت و نیم تا یازده هم پلی میدم.
1 سال گارنا و دو سال هم استیم هستم. البته اکانت قبلیمو فروختم این جدیده
آی دی :
191929335
دوستان فعلا به پوزیشن 1 و 4 و 5 نیاز داریم تا به صورت ازمایشی تیم بزنیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©