سلام دوستان
من یه سوال دارم
ببخشید البته
من تنها که بازی میکنم یه مدت میگذره تا خود کامپیوتر هیروها رو انتخاب میکنه.دوستامو و دشمنامو( 5 به 5 بازی میکنم)
میگم راهی هست خودم بتونم هم دوستام و هم دشمنام رو انتخاب کنم؟.
یا نه اون اتوماتیکه؟
سلام دوستان
من یه سوال دارم
ببخشید البته
من تنها که بازی میکنم یه مدت میگذره تا خود کامپیوتر هیروها رو انتخاب میکنه.دوستامو و دشمنامو( 5 به 5 بازی میکنم)
میگم راهی هست خودم بتونم هم دوستام و هم دشمنام رو انتخاب کنم؟.
یا نه اون اتوماتیکه؟
حقیقتا جوابش رو میدونم ولی نمیگم!!! بار قبلی پرسیدید کدوم آیتم 2 تا هیرو مثل خودتون میسازه منم گفتم manta style . ( ولی خب نباید برای سوال شخصی تاپیک بزنید دوســت عزیز)>.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-19-2016)
ممنون که جوابشو نمیگید
بعد اون وقت اگه انجمن برای سوال و جواب نیست میشه بپرسم واسه چیه؟.
pishva (03-20-2016)
جوابشو میگم ولی انجمن برای این نیست که هر کسی هر جا دلش خواست برای سوال شخصیش تاپیک بزنه توی تاپیک مربوطه بپرس ( زحمتشم از درست کردن یه تاپیک کم تره.)
جوابش= اگه توی دوتا2 منظورتون =نمیتونید دشمناتون رو توی قسمت practice with bot مشخص کنید ولی اگه Lobby بسازید چرا میتونید با یه سری کد اون هیروی مورد نظر رو برای خودتون یا دشمناتون انتخاب کنید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
وقتی رمزتونو زدید بعدش با زدن رمز -pe هیروهای دشمن و با زدن رمز -pa هیروهای یارتون رو انتخاب میکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©