واقعا به نظرتون طرفدار دوتا بیشتره یا دوتا 2؟
واقعا به نظرتون طرفدار دوتا بیشتره یا دوتا 2؟
pishva (03-27-2016)
نظر بدید...
اصلا خود شما کدومو بیشتر دوست دارین!؟
pishva (03-27-2016)
خوب نظر سنجی میگزاشی
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (03-27-2016),pishva (03-27-2016)
نظر سنجی نمیخواد باو دوتا 2 ده برابر پلیر داره دوتا هنوز پچ 6.83This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تقريبن تو بيشتر كشورا كوچ كردن به دوتا 2 اما تو ايران بيشتر تو فاز دوتا1 هستن مردم
لامصبا هم خوب بازي ميكننا
من هر موقع رام ميفته گيم نت 2 3 نفري هستن كه سر kunkka 1v1 دارن شرط ميبندن
Team Secret
pishva (03-27-2016)
این گیم نت که میگی چی هست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا2 بخاطر گرفیک و پتچ بهتره ولی لامصب واسه کارای الکی گیگ گیگ اپ میده سرویس شدیم
pishva (03-27-2016)
دوتا2 بهتره
ولی خدایی نوبایی که دوتا2 بهت میخوره از نوبای دوتا1 نوب ترن !!!
"I'm the beast of bedtime tales."
شخصا دوتا بودم تا چند وقت اخیر که سرور ایران رو یه بنده خدا دیداس میکرد تو گارنا که رفتیم gplay بازم همین قضیه گفتم برم دوتا 2 یه هفته تا فیکس شه سرورا -- بعد 1 هفته اومدم دوتا 1 بازی کنم نتونستم گرافیک رو اعصاب کلا بیخود
خیلی بهتره دوتا 2 همین امروز دوتا 1 زدم چشمام درد گرفته بود
pishva (03-27-2016)
war 3 منسوخ شده
ولی در کل 90% ایران ها فقط دنبال چیز های منسوخ شده هستن که مثل کنه بچسبن بهش
مثل همین ward 3 یا فوتبال 98 یا همین رسم و رسوم های مزخرف منسوخ شده ازدواج که نصف دلیل نرخ پایین ازدواج جوانان هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-27-2016)
تیکــ ـه اخرش خیلی سنگین بود ! به خاطر همین موضوع 13 رو خونه میمونم به منظور عتراض :dمثل همین ward 3 یا فوتبال 98 یا همین رسم و رسوم های مزخرف منسوخ شده ازدواج که نصف دلیل نرخ پایین ازدواج جوانان هست.
pishva (03-27-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©