سلام به همه یه سوال برای من پیش اومد هیرو تخصصی من نساج توی یکی از بازی ها هرجا ایلوژن ها رو فعال می کردم و به اصطلاح چهار تا می شدم سریع حریف یه کاری می کرد همه ایلوژن هام دود میشد میرف هوا و میکشتم نمی دونم چی بود و چطوری میشه باهاش مقابله کرد
سلام به همه یه سوال برای من پیش اومد هیرو تخصصی من نساج توی یکی از بازی ها هرجا ایلوژن ها رو فعال می کردم و به اصطلاح چهار تا می شدم سریع حریف یه کاری می کرد همه ایلوژن هام دود میشد میرف هوا و میکشتم نمی دونم چی بود و چطوری میشه باهاش مقابله کرد
lovelysandking (07-02-2016)
Wtf????
آخه یعنی چه؟؟ این چه سوالیه؟؟
کجا شیش میکردی؟؟ کی جلوت بود؟؟ بات بود یا آنلاین؟؟ بغل روشان بودی یا نه؟؟
چه هیرویی جلوت بود؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
lovelysandking (07-02-2016),pishva (04-05-2016)
آنلاین بود و بات نبود یکبار چند تا بودن یکیش xin بود یکیش هم alleria سومیشون یادم نیست
یکبارم تک به تک با این Xin هم اینطوری شد ایلوژن ها رو تا فعال کردم یکاری کرد دود شدن
lovelysandking (07-02-2016),pishva (04-05-2016)
ایلوژن هاتون 2 برابر نسبت به هیرو اصلی دمیج میخورن . xin یه اسپل داره که دمیج splash مانند میزنه. احتمال داره فارمش اونقدر زیاد بوده و آیتم های دمیج زیاد داشته که یه دونه slight of fist زده ایلوژن هاتون مردن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
evilkingofdark (04-06-2016),lovelysandking (07-02-2016),ma_dy_930 (04-05-2016),pishva (04-05-2016)
البته پاورشات alleria هم اسپلشه
ولی خب ایلوژن های نساج هم قوی تر از ایلوژن های بقیه ی هیرو هاست میتونسته فارم حریف خوب باشه
Xin هم که اگه کریتیکالو بتلفیوریشو بیاره ذوبتون میکنه
شمشیر طلا داشت یا نه؟؟
آره این هیرو ها داغون میکنن یه دسته رو
جدیدا سپتر crixalis هم ذوب میکنه ایلوژن هارو
یه هیرو هم هست Raigor Stonehoof *یا ارت شیکر که هر چه افراد در منطقه بیشتر التیمیت قوی تر!!! ایلوژن هارو ذوب میکنه
ویرایش توسط samdeloges : 04-05-2016 در ساعت 01:48 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
evilkingofdark (04-06-2016),Lone Star (04-05-2016),lovelysandking (07-02-2016),pishva (04-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©