کی 2012 اینقد مپ عوض شد؟ کی اینقد آیتم اومد؟کی اینقد مسخره شد که موز بیارن توی بازی؟
توی تاپیک بیا تو بگو الان چه حسی داری هم گفتم،اکانتم رو میخوام بفروشم ،الکی 4 سال از عمرم پای دوتا2 تلف شد...
کی 2012 اینقد مپ عوض شد؟ کی اینقد آیتم اومد؟کی اینقد مسخره شد که موز بیارن توی بازی؟
توی تاپیک بیا تو بگو الان چه حسی داری هم گفتم،اکانتم رو میخوام بفروشم ،الکی 4 سال از عمرم پای دوتا2 تلف شد...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نھ بالانس نىس دوست عزیز قبلىشم بالانس نبود6.86 اودى صافت مىکرد جرءت نداشتى ووىد پىک کنى اسناىپرھ از تو بىس پاوراپ مىزد!!!! بوچرھ اقانىم مىورد چنل ھىچ رىکى رو ترجىھ مىدم نگم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چرا چرت میگید؟!
پچ خیلی بالانسه اتکرا شاخ شدن اسپلر ها هم شاخ شدن!
موز هم فقط توی لابی که تست بزنید هست.(میتونید برید learn بازی کنید و تا شب درخت ببرید هیچ موزی پیدا نمیشه!)
مگه بچه بازیه که موز رو بیارن توی بازی عادی!بی نهایته و هر دفعه 4 تا اینتل میده !یعتی در عرض 1 مین انتل رو میبری رو 1000 و با od 1 اتک میکنی.
به نظر من پچ عالیه.
تغییر نمیخواید برید دوتا!حالم داشت به هم میخورد از بس od و invoker پیک میشدن الان خیلی کمتر پیک میشن.
axe هم شاخ شده و بازی بالانس تر شده.قبلا اصلا نمیتونست اخر بازی حرفی بزنه...
همه چیزش عالیه.
نکنه انتظار داشتید واسه اینترنشنال 6 پچ 86 بازم باشه؟!
بین هر دو ti پچ رو تغییر اساسی میدن.
الان کیف میده متا های جدید بری.
وینتر که الان دیگه پتانسییل کری شدن هم داره!
ویرایش توسط Slayer : 04-26-2016 در ساعت 08:30 PM
هر پتچ این قضیه بوده، ایس فراگ یکی از تغییراتش کلا برا خندس، این پتچ فکر کنم برا puck باشه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تغییر اسون هم بنظرم منطقی بود برا اسون Drum میرن s&y میرن من خودم phase boot رو به power treads ترجیح میدم از اون طرفم اول بازی اسونو با اون اسپل سومش نمیشه کشت بنظرم ms اسون تو پتچ های بعدی از این بیشترم کم میشه حالا شما حواست باشه یعضی از تغییرات اروم اروم اضافه میشن و کسی متوجه نمیشه پتچ های بعدی شاید حتی پیتچ 6.87a اومد 290 رو کرد 285،
دقیقا ، بنظرم تغییر خوبیه، جلو یه هیرو مثل techies یا prophet اوایل بازی که میره cliff farming یا حتی وقتی که مثلا شما میخوای بدونی یه هیرو دشمن که تکی داره لاین وسط فارم میکنه آیا bait هستش یا نه بدرد میخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Enchantress از یه طرف خودش نرف شده و مکسیموم دمیج التیمش تقریبا نصف شده ولی از اون طرف ایتماش باف شدن این 2 تا ایتم جدیده یکی echo saber که باعش میشه هر 5 ثانیه یه بار یه 2 تا اتک بده مثل Weaver که اون اتک دومی هم اسلو 100% داره به علاوه ایتم hurricane pike که توضیحاتشو همه میدونن ولی کولدان 14 ثانیه ایش بنظرم حیلی کمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینوکر هم بجز ویژن تورنادو که منطقی تر شده اصلا نرف نشده، تو بازی این پتچ با پیتچ قبلی هیچ فرقی نمبینی جدا اینکه نوبان فقط به خاطر تغییرات جدید هیرو های دیگه پیک میدن ولی اینوکربازا فوقش یه هفته بعد از پتچ برمیگردن. base intel اش که وقتی لول 2 برسه دقیقا میشه اندازه اینوکر لول یک پتچ قبل از طرفیم اینوکر هیروای نیس که بگیم اول بازی به مانا نیاز داره و از اونطرفم بیس دمیجشو ایس فراگ زیاد کرده تا مثل پتچ قبل باشه، Cast point 0.05 هم میشه گفت اصلا تاثیری نداره ولی باز بهتر از هیچیه ایس فراگ به جای اون turn rate هیرو رو دستکاری میکرد بهتر بود یا اصلا مثل هر هیرو دیگه برا هر اسپل یه cast point منطقی و جدا برا خودش میزاشت. بعضی از اسپل های اینووکر بنظرم انصافه که اصلا همون cast point 0.05 رو هم نداشته باشن ولی مثلا meteor چه فرقی میکنه کست پوینتش 0.00 باشه یا 0.05
هر 16 تا اینتل 1% دمیج اسپل هاتونو زیاد میکنه. بنظر من چیز خیلی خوبو منطقیه همونطور که mitterancht توضیح داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این موز دقیقا چیه؟ ایتم جدیده؟ من هرچقدر میگردم پیدا نمیکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن: بنظرم ارزش داره یکی تاپیک بزنه برا متا های جدید
ویرایش توسط Viper : 04-26-2016 در ساعت 08:47 PM
بازم بحث هاي مسخره بعد هر پچ
icefrog هيچي حاليش نيس اصلن
هيچي نميفهمه
ميفهميد ميومد از ماها مشاوره ميگرفت برا آپديتاش....
Team Secret
ولی تغییر یهویی باشه خوب نیست . مثل void که توی پچ قبل یا قبلیش یه دفعه اسکیلشو عوض کردن ! باید کم کم همون اسکیل قبلی رو تغییر میدادن نه یه دفعه که کلا همه از وید نا امید بشن !
جدیدا تغییر یهویی میدن .
حتی زمانی که dota1 بود و dota2 نیومده بود انقدر تو مپ های جدید تغییرات یهویی نمیدادن !
فعلا که میدون دست icefrog احمقه !
"I'm the beast of bedtime tales."
echo saber فقط رو هیرو های Melee کار میکنه LoveThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Get your facts right
اینوکر هم نرف شده , ویژن و بیس اینتل و کست پوینت نرفه دیگه چیه پس؟
Apdentist (04-26-2016)
ایتم Abyssal Blade کاملا با اسکیل سوم Abyssal Underlord مچ شده
امیدوارم تو اینترنشنال خبرشو بشنویم
اوا زرشک :دی از اون ایتم یه لحظه خوشم اومده بوداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرفت درسته ها ولی مشکل اینجاس که نرف داریم تا نرفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اومدن 6 تا بیس اینتل یه هیرو که اوایل بازی مصرف مانا نداره و رشد اینتلشم 4 کم کردن ، اگه دمیجشم باهاش کم میشد یه چیزی ولی اخه از اون طرفم ایس فراگ زده بیس دمیج رو 6 تا برده بالا تا مثله پتچ قبل بمونه و رو لست هیت کردن تاثیری نزاره.
یا مثلا کست پوینت، اولش که من خوندم 2 بار با دقت خوندم که ببینم 0.5 هستش یا 0.05 :دی من دارم دوتا 2 رو با فیکس 0.5 ثانیه دیلی بازی میکنم یه لحظه تعجب کردم حتم میدم هم پاشی بری از یکی مثل چمیدونم w33haa بپرسی میگه جز تغییر ویژن تورناده هیچ اتفاق خاصی برا اینوکر نیوفتاده.
الان od هم به قول شما نرف شده اینوکر هم، این کجا اون کجا
ویرایش توسط Viper : 04-26-2016 در ساعت 09:52 PM
فرقش اینه که هم مانا پولش کم شده , هم Amplification اش کم شده چون اینتل کمتر , Amp که کمتر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونم درسته شاید 0.05 باشه ولی باعث میشه که Instant نباشه و Interrupt شه.
تازه Coldsnap هم Removable شده.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©