عجب فکر بکریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما نه نمیشه
عجب فکر بکریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما نه نمیشه
[SIGPIC][/SIGPIC]
نه اصلا جمع نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون 2 تا تهایتش هست.
دوستان من کل جنگش dire رو توی یه بازی Rank گشتم ولی یه دونه موز هم پیدا نکردم !!!
توی بازی ها رنک موز نیست یا توی جنگل dire ?؟؟؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
احتمالا چون درخت های جنگل دایر خرابه خشک شدن اب نمیرسه بهشون موز نمیدن باید بشینی پاشون تا سبز بشن :smile7::smile30:
samdeloges (04-28-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمثل این که ندیدید گفتم فقط با مود تست این موز ها هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه بازی نیست که توی بازی های معمولی موز بزارن
دوستان توی گوگل بزنید
dota2 6.87
خودش توی یوتیوب ویدئو کل تغییرات رو میاره خیلی عالی هم هست ویدئو،حتما ببینید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Bloodthorn رسما خیلی روی WR جواب میده!هم خیلی ضدشه!!!جدا از 30% DMG AMP که میده 135% کریت داره از همه بدتر اینه Truestrike میده واسه همه هیروها!!!
Truestrike یعنی miss نمیدن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
كلا ميس نميشه اتكت شانس كريت هم بيشتر ميشه سايلنس هم ميكنه سول بورن هم داره و...
يعني كافيه با ويندرانر يكيو استان كني بعد اينو بزني روش امكان نداره زنده بمونه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
bayani (04-28-2016)
فونیکس خیلی باگ شده!
آقانیم میبندی 13 تا اتک میخواد آلتمیتش :O
puck خیلی باحاله تغییرش
باید منتظر باشیم که توی major manalia و TI 6 ریکی خیلی زیاد پیک بشه!
مورف هم که اپ شده...آکس هم همینطور.
بریستل هم که تاثیر چندانی نکرده ولی با این حال خیلی بهتر شده
...
به نظر من بازی خیلی بالانس تر شده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©