Sf هم دیگه آموزش میخواد خدایی...مطلبت فقط واسه تازه کارا یا نوباست
Sf هم دیگه آموزش میخواد خدایی...مطلبت فقط واسه تازه کارا یا نوباست
Butcher (06-07-2016)
میشه عکس از پروفایلت قرار بدی؟؟چون خودتم شرط میبندم تازه کاری.
sf بعد از invoker و شاید میپو ،سخت ترین هیرو هست. بازی باهاش هم کار هر کسی از جمله خود شما نیست!
ویرایش توسط Apdentist : 05-02-2016 در ساعت 04:40 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
DeadEffect (02-23-2017),evilkingofdark (05-14-2016),Hossein.IR (05-02-2016)
:d داداش گلم من 6 سال گارنا بازی میکردم قدیمیا منو میشناسن تورنمنت لن هم زیاد بودم تا دلت بخواد دوتا2 هم رنکم 4800 هست خواستی بیا اددت میکنم بازی کینم...در ضمن نه اینوکر نه میپو هیچکدوم سخت نیس فقط باید تسلط و تجربه داشته باشی..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Butcher (06-07-2016)
به هر حال پست آموزشی و خوبی برای اونایی که تازه میخوان بازی شروع کنن هست موفق باشید
Butcher (06-07-2016)
آسون ترین هیرو هم آموزش میخواد چون شاید کسی بازی نکرده باشه . اینکه sf و سخت ! .... ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
خب دیگه منم گفتم واسه تازه کاراست..وقتی کسی بازی نکرده میشه تازه کار :-)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Butcher (06-07-2016)
سلام
دوستان من تازه دارم دوتا 2 بازی میکنم میخواستم بدون ارکانای جدید اس اف رو چه جوری میتونم تهیه کنم چون بلد نیستم با بات بازی میکنم تو استمم هم ریختم دوستان بعد ارکانای اس اف 40 دلاره من دلار از کجا گیر بیارم لطفا کمکم کنید راهی هست که بتونم ارکانا اس اف رو تهیه کنم ؟
توی گوگل بنویسید خرید آرکانای shadow fiend . سایت میاره خودش،مطمن هستن همه،نماد اعتماد دارن. به تومن بخرید نه دلار (وقتی از سایت های ایرانی خرید میکنید به تومن خودمون هست نه دلار)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[QUOTE=Apdentist;44118]توی گوگل بنویسید خرید آرکانای shadow fiend . سایت میاره خودش،مطمن هستن همه،نماد اعتماد دارن. به تومن بخرید نه دلار (وقتی از سایت های ایرانی خرید میکنید به تومن خودمون هست نه دلار
ممنون
بنظر من blood seeker (به دلیل bloodrage ) و undying (به دلیل Flesh Golem ) می تونن کلی به sf کمک کنند و باعث بشن که sf با ulti قتل عام کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (07-02-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©