به کمک نیاز دارم، کسی نیست کمکم ادامه بده>؟
به کمک نیاز دارم، کسی نیست کمکم ادامه بده>؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تاثیر آقانیم بر witch doctor:
با خرید آقانیم اتک هایی که از آلتمیت هیرو ارسال می شوند تا 4 بار به دشمنان نزدیک برخورد می کنند.
------------------
فک کنم یکم بد توضیح داده باشم اگه خودتون احساس می کنین ویرایش کنین.
------------------
تاثیر آقانیم بر doom:
با خرید آقایم برای هیروی Doom زمان ماندگاری آلتیمیت از 15 ثانیه به 16 ثانیه افزایش پیدا می کنه و حالت پسیو اسسکل ها رو از کار می اندازه(پسیو آیتم ها از کار نمی افته). و همچنین تا زمانی که در رنج 900 هیروی مورد نظری که روش آلتمیت زدین هستین مدت زمان مباقی مونده از اسکیل کم نمیشه
----> یعنی اگه رو 16 هست تا زمانی که تو رنج 900 هیرو هستین رو 16 ثانیه میمونه بعدش شروع می کنه به کانت داون یعنی میده رو 15 - 14 - 13 و اگر در اواسط دوباره برین تو رنج 900 هیرو باز هم در همون تایم میمونه.
ویرایش توسط Alx : 05-09-2016 در ساعت 07:13 PM
تشکر از شما دوست عزیز،به پست اول اضافه شدند.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به زبان پارسی فکر نکنم، از اینچیزا شاید تو y.o.u.t.u.b.e باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم میتونی از تو خود بازی قسمت Demo ایتمارو تست کنی همم هر سئوالی داشتی اینجا مطرح کنی جواب میدن
mashti dastet tala
amusezhet kheili khub bood
بر طبق پچ هفت و بیست و دو همه هیرو ها اقانیم دار شدن اما اقانیم روی تمپلار اساسین چه تاثیری داره .به نظر من این تاپیک بروز رسانی شه
ویرایش توسط grand magus : 01-04-2020 در ساعت 02:50 PM
حرفتون درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی خوب فصل امتحانات و ... هست وقت نیست
اقانیم برای تمپلار اینجوریه که یه اسکیل اضافه میشه و شما میتونین روی ترپ هایی که با التیمیتون کاشتین تلپورت کنین (یه زمان یکی دو ثانیه ای طول میکشه تلپورت اش)
erebor (09-22-2020),grand magus (01-05-2020),Sharingan (01-07-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©