خدا ازت نگذرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از این شانسا داشتم تا الان یه بوگاتی واسه خودم جور کرده بودم
خدا ازت نگذرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از این شانسا داشتم تا الان یه بوگاتی واسه خودم جور کرده بودم
Team Secret
قازه این eg چیه؟
اون از PPD که 2 تا التمیت اشتباه زد.
اون از bh که میره لا فارما که بمیره ایتماشو بگیره از تو بیس.
اون از ck که مین 20 میداس میاره ...
lol
بازی اول LT و 10تا کیل اول هم LT
چقدر شیرینه bet
bayani (05-13-2016)
تنها اميدم اينه كه مثل Shnghai Major سكرت تو Manila بياد بالا وگرنه disbnad اتفاق بهتري هست
Team Secret
من که طرفدار Tl شدم.با اون درفت و بازی تیمیشون شانس قهرمانیشون خیلی.مگه این که newbee بتونه یه کارایی بکنه...
A_W_Z_2 (05-16-2016)
تنها کسی که توان مقابله باهاشون رو داشت سکرت بود که بعد از تغیر الان هیچی نیست
T L رو دیگه کسی نمیتونه متوقف کنه
چه شود Major
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (05-16-2016)
Team Liquid we all count on you boyz gl
داستان این ۳۱۵۴ چی بود پدرسوخته ها بازی رو pause دادن نوشتن؟ بازی کل کلش زیاد بود. tiny ۱ میکرد میرفت...یکجا دیگه هم ۱ و ۲ میکرد اتک نمیداد ww کیل میگرفت. اصن ی وضی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (05-16-2016)
بازی اول newbee باخت ولی من امیدوارم newbee قهرمان شه...
newbee که اینقد قوی درفت میکرد چرا اینقد بد درفت کرد؟!
با این درفت معلوم بود توی فایت ها هیچ شانسی جلو tl ندارن با این حال همینطور فایت میکردند و میباختند ...
یه brist و IO تو newbee بود اینطوری نمیشد.
من هم متوجه نشدم جریان چی بود؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
kaka typed 3154 into all chat which was the time aegis expires. the joke is that envy is a chinese player on a western team and that 3154 is actually secret code to envy telling him to go as 5 at 31 minutes and have 4 people die.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©