بله فکر کنم اون روشی که من گفتم یه اینترنت جزئی میخوادش. اینترنتی که میخواد واقعا جزئی هستش و فقط در حد لاگین شدن به استیمه ولی خب نمیشه اسمشو گذاشت افلاین.
برا اینکه تو ریبورن افلاین بازی کنین باید بازی رو که باز کردین کنسول رو باز کنین و توش یک سری کمند تایپ کنین.
اول اگه کنسول فعال نیست فعالش کنین:
از استیم رو دوتا 2 کلیک راست کنین => Properties =>تو تب General گزینه ...Set launch options رو بزنین و توش بنویسین "console-"
بعدش دوتا 2 رو باز کنین فکر کنم کنسول همون اول کار بالا بیاد. خود کنسول یه hotkey برا باز و بسته کردن داره که من نمیدونم پیشفرض چیه چون خیلی وقت پیش عوضش کردم، شما از تو دوتا 2 برید تو تنضیماتش تب Hotkeys پایین To Advanced Hotkeys رو بزنین زیر قسمت Interface گوشه چپ میتونین برای بازو بسته کردن کنسول hotkey انتخاب کنین.
خب ، بعد از فعال کردن کنسول حالا برا اینکه لن افلاین بازی کنیم دوتا 2 رو که باز کردین کنسول رو باز کنین و این کد هارو (دقیقا همینحوری که نوشتم) توش تایپ کنین:
sv_lan 1
dota_bot_set_difficulty x
hostip x.x.x.x
hostport 27015
map dota
1-کد اول قابلیت لن رو فعال میکنه.
2-کد دوم برای وقتیه که مثلا بازی 3ب3 هستش و میخواین بعضی از slot هارو با بات پر کنین. جای x باید یک عدد بین 0 تا 4 بزارید، 0 که bot passive هستش و 4 هم bot unfair. توجه کنین که اگه میخواین به بازی بات اضافه کنین باید بعد از این کد های بالایی کد "dota_bot_populate" رو هم فکر کنم بزنید.
3-کد سوم ای پی هاسته و جای x.x.x.x باید ای پی خودتون رو وارد کنید.
4-کد چهارمم که پورته و هیچی
5-کد پنجم رو هم به محض زدن بازی رو اغاز میکنه.
حالا بعد از اینکه این کد ها رو زدید میمونه اینکه چطوری بقیه به هاست شما جوین بشن ، اونا هم باید کنسول خودشون رو باز کنن و یدونه کمند تایپ میکنن اونم اینه:
connect x.x.x.x:27015
جای x.x.x.x هم باید ای پی هاست رو تایپ کنن
بعد یه مرحله اخری هم میمونه اونم اینه که انتخاب کنین کی جوین Radiant بشه و کی جوین Dire، برای این کار باید هرکسی یه کامند بزنه. برای جوین شدن به Radiant کامند "jointeam good" و برای جون شدن به Dire کامند "jointeam bad"
خب همین بود دیگه، فقط یه سری کامند هستن که تو دوتا 2 سورس وان کار میکردن ولی تو ریبورن مثل اینکه کار نمیکنن مثل "sv_cheats 1" که اگه بزنینش میتونین تو بازی رمز های دوتا 1 مود test مثل (wtf , -lvlup xx , -gold xxx-) رو تو بازی بزنین یا کامند "dota_force_gamemode x" که مود بازی رو هم میشد باهاش انتخاب کرد که به جای x عدد 1 رو میزاشتید میشد allpick , عدد 2 مود cm و 3=rd و 4=sd و 5=ar و .... این کامند باید بعد از کامند "dota_bot_set_difficulty x" میزدید که من تست کردم و تو ریبورن کار نمیکنه مثل اینکه شایدم هم اصلا کامند عوض شده و من خبر ندارم. البته این روش رو برید مود بصورت پیش فرض AP هستش.